-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orlando Bloomas atsisakė „Karibų piratų“ dėl meilės

Pranešama, kad 32-ejų britų aktorius Orlando Bloomas atsisakė vaidinti naujojoje „Karibų piratų“ dalyje, kad galėtų daugiau laiko praleisti su savo mergina 26-erių australų modeliu Miranda Kerr.
Orlando Bloomo mylimoji modelis Miranda Kerr
Orlando Bloomo mylimoji modelis Miranda Kerr / AFP/„Scanpix“ nuotr.

O.Bloomas nesusidomėjo pasiūlymu dar kartą atgaivinti savo herojų kalvį Vilą Ternerį ketvirtojoje kino juostos dalyje. Išgarsinusio vaidmens aktorius atsisakė dėl mylimosios. Dailymail.co.uk žurnalistų teigimu, nenuostabu, kad jaunas vyras brangina gražuolę M.Kerr – ji sulaukė stulbinamos sėkmės pozuodama „Victoria's Secrets“ kolekcijai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Orlando Bloomas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Orlando Bloomas

„Orlando patiko ankstesni filmai, tačiau, jo nuomone, laikas pasitraukti, juolab kad jo herojaus Vilo Ternerio istorijos atomazga visai graži, – sakė „News of the World“ šaltinis. – Prodiuseriai neprieštaravo dėl tokio jo sprendimo, nes naujoje dalyje jie nutarė susikoncentruoti į Johnny Deppo įkūnijamo kapitono Džeko Sperou nuotykius.“

Neseniai pasirodė pranešimų, neva O.Bloomas su M.Kerr ketina Kalifornijoje, Malibu, įsigyti 13 mln. JAV dolerių (beveik 31,5 mln. Lt) vertės namą. Jie net buvo atvykę apžiūrėti kelių ištaigingų variantų. „Jie atrodė įsimylėję ir atsipalaidavę. Orlando ir Miranda puikiai tinka vienas kitam. Būtumėte matę, kaip svajingai Miranda žvelgė į vieną dailų namą tiesiai paplūdimyje“, – pasakojo šaltinis.

Sklinda gandas, neva aktorius ir modelis rimtai svarsto susituokti. O.Bloomas jau dusyk piršosi M.Kerr, tačiau ji atsisakė žengti tokį žingsnį. Pranešama, kad aktorius neatlyžta ir dar nesibaigus vasarai ketina vėl pirštis. „Jis yra sakęs Mirandai, kad nori ją vesti ir vėl pasipirš. Jei ji vėl atsisakys, jų santykiai neabejotinai nutrūks“, – anksčiau dailymail.co.uk yra sakęs aktoriaus draugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius