-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintas kvietimas į Paryžiuje vyksiančias Kanye Westo ir Kim Kardashian vestuves

JAV žiniasklaidai nutekintas kvietimas į reperio Kanye Westo ir televizijos realybės šou žvaigždės Kim Kardashian vestuves patvirtina pranešimus, kad pora ketina susituokti Paryžiuje gegužės 24 dieną.
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Kaip rašo kvietimo kopiją gavęs savaitraštis „US Weekly“, apie artėjančią ceremoniją pranešimus praėjusį mėnesį gavo apie 100 svečių.

Ant tamsaus popieriaus auksinėmis raidėmis išspausdintuose kvietimuose nurodoma vestuvių data, šalis ir pateikiamos rekomendacijos dėl svečių aprangos, tačiau neįvardijama konkreti vieta, kur bus įregistruota santuoka.

Kvietimo tekste sakoma: „Prašome suteikti garbę ir dalyvauti Kim Kardashian ir Kanye Westo vestuvėse. Šeštadienis, gegužės dvidešimt ketvirtoji, du tūkstančiai keturioliktieji. Detalės bus pateiktos atvykus. Juodas kaklaraištis.“

Didžiosios dienos išvakarėse 18 val. taip pat bus surengtas išankstinis kokteilių vakarėlis. Apie jį taip pat išsamiau neaiškinama, tik nurodoma, kad renginys vyks „Paryžiuje, Prancūzijoje“.

Svečiai atsakymus turėjo išsiųsti iki praėjusios savaitės.

Kanye Westas pasipiršo K.Kardashian per jos 33-ąjį gimtadienį pernai spalį, priklaupęs ant vieno kelio San Fransisko beisbolo klubo „Giants“ stadione, kurį specialiai išsinuomojo tai progai.

K.Kardashian neseniai paneigė pranešimus, esą ji jau slapta susituokė su reperiu, ir nurodė, kad artėjančios vestuvės nebus transliuojamos per televiziją – kitaip nei ankstesnė ceremonija 2011 metais, kai garsenybė sumainė žiedus su krepšinio žvaigžde Krisu Humphriesu, tačiau išsiskyrė praėjus vos 72 dienoms.

„Nusprendėme tai laikyti tik sau ir dalytis (tik) nuotraukomis“, – sakoma jos žinutėje, paskelbtoje socialiniame tinkle „Twitter“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius