-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PETA padės Lindsay Lohan apmokėti sąskaitas, jei ji taps vegetarė

Aktorės Lindsay Lohan finansiniai sunkumai Holivude nėra paslaptis, tad gyvūnų teisių globos organizacija PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) pasiūlė finansinę paramą mainais už mėsos produktų atsisakymą.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ford Lindsay Lohan

Kaip pranešė RadarOnline.com, 24-erių L.Lohan pasiūlyta 50 tūkst. JAV dolerių (beveik 124 tūkst. Lt) už jai likusį laiką reabilitacijos klinikoje.

„Lindsay rimtai svarsto PETA pasiūlymą. Šis dosnumas prasmingas – Lindsay myli gyvūnus ir mano, kad sutikusi gautų dvigubą naudą. Juk būti vegetare sveika, o ji stengiasi rinktis sveikesnį gyvenimo būdą“, – sakė L.Lohan artimas šaltinis.

Gydymas medicinos centre „Betty Ford“ aktorei atsieis daugiau kaip 150 tūkst. JAV dolerių (daugiau kaip 371 tūkst. Lt). Šiuo metu L.Lohan neturi jokio pajamų šaltinio.

„Lindsay derina sąskaitos apmokėjimo galimybes „Betty Ford“ dirbama su užmokėti negalinčiais pacientais, kurie vėliau grąžina trūkstamą sumą. Lindsay žino, kad tai jos vienintelis šansas. Žinoma, ji tikrai džiaugtųsi, jei PETA pasiūlytų visą sumą, tačiau supranta, jog tai nerealu, ir džiaugiasi dabartine situacija“, – tikino šaltinis.

Pasak jo, nuo pasirodymo teisme praėjusį penktadienį aktorė įgavo proto ir nesitiki, kad lengvai išsisuks. Reabilitacijos klinikoje ji turi pasilikti iki 2011-ųjų sausio 3-iosios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius