-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plastinės chirurgijos aukos

Stebėdami serialo „Grožio peilis“ siužeto vingius, tikriausiai ne kartą klausėme savęs, kodėl žmonės negali jaustis laimingi tiesiog turėdami tai, ką jiems davė Dievas. Kodėl didelė nosis yra blogesnė už mažytę, kas nusprendė, kad lūpos turi būti putlios, kad atrodytų seksualios, klausia „Yahoo“.
Priscilla Presley
Priscilla Presley / „Scanpix“ nuotr.

Tikriausiai sunku dėl paskutiniojo klausimo nekaltinti Angelinos Jolie. Tačiau, skirtingai nei ją kopijuojančių moterų, jos lūpos yra natūralios. O tuo tarpu vis daugiau garsenybių prašo chirurgų pagalbos. Ir nors kai kurie po operacijų išties atrodo gražiau, kiti, atrodo, negali sustoti, kol, pavyzdžiui, lieka beveik be nosies.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Ne viena pagyvenusi žvaigždė atrodo kur kas jauniau nei turėtų, ir nors nėra abejonių, kam už tai reikia dėkoti, ne viena garsenybė iki šiol neigia bet kokias kalbas apie operacijas, kolageno ar botokso „papildymus“ kūne.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mickey Rourke
Mickey Rourke

Vienintelė Jacksonų šeimos narė, kuri atvirai prisipažino apie plastinės chirurgijos operacijas – tai Janet. Ji prisipažino, kad būdama šešiolikos darėsi nosies koregavimo operaciją.

Kitos prisipažinusios žvaigždės – Jennifer Aniston (nosis), Mickey Rourke (nenuostabu, kad po jo kaip boksininko karjeros, vyrui teko norom nenorom gultis ant operacinės stalo, deja, pasirinko prastus specialistus, neabejotinai jo veidą tik subjaurojusius), Priscilla Presley (ji kaip ir Lionelio Richie bei Larry Kingo žmonos nusprendė pasnaudoti „gydytojo“ nauja procedūra ir vietoj botokso pagražinti savo kūną tokiu silikonu, kuris naudojamas automobilių dalims sutepti Argentinoje. Netikras gydytojas sėdo už grotų, o moterims teko išties taisyti jo darbo rezultatus).

Tai tik keletas atvirai apie operacijas kalbančių garsenybių, tačiau yra dar minios tų, kurie nekalba ar inirtingai neigia akivaizdžią tiesą. Tiesa, krūtų didinimo operacijų tikriausiai nė neverta skaičiuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius