Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plastinių operacijų maniakė Heidi Montag kaltinama apšmeižusi gydytoją

Aktorė, plastinių operacijų maniakė Heidi Montag pareiškė, kad darytis plastines operacijas vertė dėl jos pamišęs gydytojas Frankas Ryanas. Tokie 24 metų merginos pareiškimai netrukus susilaukė atkirčio.
Heidi Montag
Heidi Montag debiutas Holivude / „Scanpix“ nuotr.

H.Montag tvirtino, kad keletą plastinių operacijų, tokių kaip krūtų, lūpų implantų ir riebalų nusiurbimo operacijos, ją privertė atlikti minėtas gydytojas.

„Tai jį išniekino. Taip diskredituojamas žmogus, kuris nebegali pasiginti. Tai tikrai bjauru. Heidi tik nori išlikti populiari“, – apie H.Montag pareiškimus atsiliepė gydytojo F.Ryano šeimos draugė Dawn DaLuise.

Puslapyje Radaronline.com buvo paviešinti laiškai tarp H.Montag ir šią vasarą žuvusio gydytojo F.Rayano, po to kai šis per vieną dieną realybės šou žvaigždei atliko dešimt plastinių operacijų: pakėlė antakių liniją, ausų formos plastinę operaciją, koregavo nosį, paididino bei pakėlė krūtis, patempė pagurklį, nuo kaklo nusiurbė riebalus, paputlino skruostus, padailino sėdmenų formą. 

Tuose laiškuose F.Ryanas teiraujasi, ar H.Montag norėtų botokso procedūrų ir ar sutiktų dėvėti jo vaikų fondą reklamuojančius marškinėlius. D.DaLuise teigė, kad F.Ryanas visiems savo pacientams siūlė kūno tobulinimo procedūrų bei aplankyti savo vaikų labdaros fondą.

„Skirtumas tarp botokso injekcijos siūlymo ir operacijos atlikimo yra tas pats, lyg odontologas vietoj to, kad siūlytų pacientams prižiūrėti dantis šepetuku ir tarpdančių siūlu  jiems išvalytų kiekvieno danties šaknies kanalą“, – kalbėjo D.DaLuise.

D.DaLuise pareiškė, kad H.Montag po plastinių operacijų pati nepaliko gydytojo F.Ryano ramybėje, stengėsi kuo dažniau su juo bendrauti ir buvo juo tiesiog apsėsta.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius