Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris su žmona per Helovino vakarėlį pasišaipė iš Robino Thicke'o ir Miley Cyrus

Hugh Hefneris ir jo žmona Crystal Harris šeštadienio vakarą įsijautė į Helovino dvasią, rašo usmagazine.com. Dar šeštadienį pora prieš kasmet jų „Playboy“ viloje vykstantį Helovino vakarėlį pasidalijo nuotraukomis, kurioje abu sutuoktiniai dėvi neįprastus kostiumus – jie įkūnijo Robiną Thicke`ą ir Miley Cyrus: apsirengė taip, kaip šie muzikantai atrodė per prieštaringai įvertintą 2013 metų Vaizdo muzikos apdovanojimų ceremonijoje vykusį pasirodymą.
Hugh Hefneris ir Crystal Harris
Hugh Hefneris ir Crystal Harris / "Twitter" nuotr.

Šeštadienį savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje 87-erių „Playboy“ įkūrėjas ir leidėjas H.Hefneris rašė: „Robinas Thicke`as ir Miley Cyrus“. Nuotrauką pora padarė savo namuose Los Anžele.

"Twitter" nuotr./Hugh Hefneris su žmona Crystal Harris

H.Hefneris pasirodė dėvėdamas juodai baltai dryžuotą kostiumą – tokį pat, kokiu skandalingo pasirodymo metu buvo pasipuošęs R.Thicke‘as, o C.Harris, 27-erių „Playboy“ modelis, bandė nukopijuoti M.Cyrus: vilkėjo itin aptempiančią trumpą kūno spalvos suknelę. Ji taip pat mūvėjo milžinišką poroloninę pirštinę, kokia M.Cyrus minėto pasirodymo metu seksualiai braukė per savo kojas. 

Pora išplatino dvi fotografijas – viena „portretinė“, o kitoje jiedu įsiamžino itin nešvankioje pozicijoje – tokioje, kokia M.Cyrus sukėlė skandalą. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius