-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna grįžo pas savo pirmąjį vaikiną, pramintą „Barbadoso meilės dievu“

Seksualioji superžvaigždė Rihanna, pasirodo, atnaujino santykius su savo pirmuoju vaikinu, su kuriuo susitikinėjo dar 2006-aisiais. Tą patvirtino Barbadose šią savaitę vykusios šventės „Crop Over“ liudininkai.
Rihanna
Rihanna Barbadoso festivalyje „Crop Over“ / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Barbadosas Rihanna

Rihanna ir tamsiaodis vardu Negusas Sealy nevengė parodyti išties purvinų ir itin aistringų šokių festivalyje, kurio nuotraukas 15min.lt publikavo šios savaitės pradžioje. Jiedu susitikinėjo dar prieš merginai tampant pasauline žvaigžde. Beje, kaip rašo Thesun.co.uk, 26-erių N.Sealy garsėja vietos moterų gretose ir yra vadinamas Barbadoso „Meilės dievu“.

Teigiama, kad porelė yra neišskiriama nuo pat 23-ejų Rihannos vizito pradžios – ji į gimtąjį Barbadosą atvyko prieš 12 dienų. Dainininkė su N.Sealy linksminosi ir prabangioje savo pakrantės viloje. „Negusas nepaleidžia jos iš akių. Jis buvo pirmoji tikra Rihannos meilė. Visos jį čia myli, net vadina meilės dievu. Negusas su Rihanna yra linksminęsi kartu ir anksčiau, kai ji grįždavo, tačiau dabar viskas išsirutuliojo į tikrus santykius“, – sakė šaltinis.

Porelė pirmąsyk kartu paplūdimyje buvo nufotografuota 2006-aisiais, kai Rihanna tik pradėjo savo šlovės kelią. Nurodoma, kad N.Sealy paguodos dainininkė ieškojo ir 2009-aisiais, po to kai ją sumušė buvęs vaikinas Chrisas Brownas.

Bendrų Rihannos ir N.Sealy nuotraukų iš Barbadosos pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius