-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robbie Williamsas su žmona Ayda negailės patarimų mama tapusiai Adelei

Dainininkas Robbie Williamsas su žmona Ayda Field, auginantys dukrą Theodorą, pasiruošę tėvystės patarimais dalytis su neseniai kūdikio susilaukusia dainininke Adele.
Robbie Williamsas ir Ayda Field
Robbie Williamsas ir Ayda Field / „Scanpix“ nuotr.

Garsi dainininkė pagimdė sūnų praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai dienos šviesą išvydo Robbie ir Aydos pirmagimis, rašo Femalefirst.co.uk.

Laikraščiui „Daily Mirror“ vyras sakė: „Mano žmona ir Adelė yra draugės, todėl tikiu, kad Ayda pasidalins patarimais. Adele turi didžiulę širdį, ji bus tikrai puiki mama“.

R.Williamsas taip pat atskleidė, kad yra daugiau nei laimingas, galėdamas savo dukrai pakeisti sauskelnes. Pasak jo, tai sustiprina jų tarpusavio ryšį. „Mama ją maitina krūtimi, o tai reiškia, kad kartu jos praleidžia gerą valandą. Todėl aš esu sauskelnių keitimo šefas“, – juokdamasis apie tėviškas pareigas pasakojo garsus dainininkas.

Tuo tarpu neseniai iškepta mama Adele nupirko savo šeimai bilietus į vieną iš jubiliejinių „The Rolling Stones“ koncertų Londone. Taip ji norėjo atsidėkoti savo artimiesiems už pagalbą ir palaikymą iki sūnaus gimimo. „Bilietai į koncertus buvo parduoti per kelias minutes, tačiau Adelei tereikėjo paskambinti. Ji nori palepinti savo mamą ir šeimą. Be to, ji yra didelė šios grupės gerbėja“, – laikraščiui teigė šaltinis. 

AFP/Scanpix nuotr./Adele
AFP/„Scanpix“ nuotr./Adele

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius