-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo draugė iš Rusijos Irina Shayk pasirodys apsinuoginusi ant „Marc Jacobs“ marškinėlių

Rusijos manekenė Irina Shayk, Portugalijos futbolininko Christiano Ronaldo draugė nusifotografavo Marco Jacobso reklamos kampanijai „Protect the Skin Youre In“ („Apsaugok savo odą“), rašo laikraštis „The Daily Mail“.
Irina Shayk
Irina Shayk / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apsinuoginusios manekenės atvaizdas pasirodys ant „Marc Jacobs“ marškinėlių, už kurių pardavimą gautos lėšos bus skirtos tyrimams Niujorko odos vėžio institute.

I.Shayk jau buvo kartą nusifotografavusi apsinuoginusi fotosesijoje žurnalo vyrams GQ lapkričio numerio fotosesijoje. Tačiau tada manekenė apkaltino žurnalą naudojus programą „Photoshop“ ir pagrasino leidinį paduoti į teismą. Ne taip, kaip skandalingus fotografavimus žurnalui GQ, savo bendradarbiavimą su „Marc Jacobs“ dainininkė laiko didele garbe.

Socialinę kovos su odos vėžiu kampaniją M.Jacobsas pradėjo 2008 metais. Per trejus dalyvavimo labdaros akcijoje metus išsirengė prieš objektyvus tokios įžymybės kaip Naomi Campbell, Winona Ryder, Victoria Beckham ir daugelis kitų.

Per savo gyvavimo laiką kampanija „Protect the Skin Youre In“ leido uždirbti iš sportinių marškinėlių su apsinuoginusių įžymybių atvaizdais daugiau nei milijoną dolerių.  

Marškinėlių dizainą galima pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius