-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronnie Woodas jauną rusaitę iškeitė į... kitą rusę

Grupės „Rolling Stones“ gitaristo Ronnie Woodo draugai buvo nustebinti, kad vos išsiskyręs su 30-čia metų jaunesne rusaite Jekaterina Ivanova jis pradėjo susitikinėti su kita gerokai jaunesne ruse.
Ronnie Woodas
Ronnie Woodas. / „Scanpix“ nuotr.

Thesun.co.uk duomenimis, 62-ejų rokeris su 26-erių brunete net praleido naktį viešbutyje. Tuo metu jo buvusioji J.Ivanova linksminosi filmuodamasi realybės šou „Celebrity Big Brother“. Laidoje ji bučiavosi ir meiliai glaustėsi su švedų prodiuseriu ir dainininku Jonasu Altbergu, geriau žinomu slapyvardžiu Basshunter.

R.Woodas su J.Ivanova buvo kartu 18 mėnesių, prieš tai jis išsiskyrė su savo žmona Jo po 23  metų santuokos. Rusaitei vėjai galvoje gali būti dėl jos jauno amžiaus, tačiau muzikanto artimieji ne juokais susirūpinę jo potraukiu jaunoms rusėms.

Naujasis rokerio susižavėjimo objektas – ryšių su visuomene srityje dirbanti 26-erių Hannah Kamelmacher, kurios šeima yra kilusi iš Rusijos. R.Woodas su H.Kamelmacher lankėsi ir kiniečių restorane, kur juos netyčia pamatė muzikanto buvusi žmona. Po netikėto susidūrimo gitaristas atrodė sutrikęs, tačiau tai nesustabdė rokerio ir vėliau jis su tamsiaplauke iš restorano pasišalino į viešbutį. Thesun.co.uk žurnalistai apklausė H.Kamelmacher kaimynus ir šie patvirtino, kad mergina nebuvo grįžusi namo nakvoti.

„Hannah sakė, kad Ronnie ja žavėjosi. Jie penktadienio vakarą praleido kartu. Ji norėjo važiuoti nakvoti namo, bet jis primygtinai paprašė pasilikti“, – žurnalistams sakė merginos draugė. Faktą, kad R.Woodas užmezgė naują romaną patvirtino ir jo draugai.

R.Woodo ir Hannah nuotrauką rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius