-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Boyle nelaimėjo, bet taps milijoniere (nuotraukos)

Žinia apie tai, kad Susan Boyle nelaimėjo konkurso „Britain's Got Talent“ finale, užėmusi antrą vietą, trumpam pasaulio žiniasklaidoje nustūmė į antrą planą politikos ir ekonomikos naujienas. Viso pasaulio žiniasklaida skyrė tam daug dėmesio, skelbia CNN interneto svetainė.
S.Boyle nelaimėjo finalo, bet jos karjera tik prasideda
S.Boyle nelaimėjo finalo, bet jos karjera tik prasideda / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„News of the World“ skelbia, kad prieš šeštadienį vykusį finalą moteris buvo itin blogos nuotaikos ir net dėl įtampos ketino nedalyvauti finale. Britų žiniasklaida  rašė, kad jos nuotaika pastarosiomis dienomis nuolat svyravo, o vieno incidento metu, kai jai trūko kantrybė viešbučio Londone fojė, teko įsikišti policijai.

„Mail on Sunday“ rašo, kad jai prieš finalą prireikė net psichiatrų pagalbos. Konkurso organizatoriai yra nusamdę medikų, psichiatrų, kurių paslaugomis gali naudotis visi konkurso dalyviai, ir leidinio teigimu, visų jų dėmesys buvo skirtas būtent Susan.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./S.Boyle gerbėjai jos gimtajame mieste
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./S.Boyle gerbėjai jos gimtajame mieste

Didžiulis nusivylimas po to, kai Susan nelaimėjo finalo, laukė Škotijoje – daugybė žmonių rinkosi į S.Boyle gimtąjį miestą, tikėdamiesi savo numylėtinės pergalės. Tačiau džiaugsmo ašaras, išgirdus Susan dainą, netrukus pakeitė nusivylimas, sužinojus, kad ji liko tik antra. Didžiulis vakarėlis, kuriuo turėjo virsti visas miestas, neįvyko.

Nepaisant nelaimėto finalo Susan karjera, matyt, nesibaigs. „Sunday Mirror“ skelbia, kad konkurso rengėjai jau suplanavę jos turą po Jungtines Valstijas. Manoma, kad S.Boyle gali uždirbti apie 13 milijonų dolerių, skelbia „News of the World.“ Ši suma gali tik išaugti, nes Holivude bus kuriamas filmas apie jos gyvenimą, rašoma knyga.

Vienas konkurso vertinimo komisijos narys Simonas Cowellas pareiškė, kad S.Boyle gali būti ryškiausia žvaigždė, kurią jis kada nors atrado. „Amerikoje žmonėms neįdomu, ar ji laimėjo Didžiosios Britanijos televizijos šou – jiems rūpi moteris, kurią jie matė dainuojančią „YouTube“, – žurnalistams sakė jis.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius