Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sandra Bullock išvyka mėgavosi su įsūniu Louisu ir kolega Ryanu Reynoldsu

Anksčiau jau buvo pasirodę gandų, kad aktorius Sandrą Bullock ir Ryaną Reynoldsą sieja daugiau nei kolegiški santykiai. Praėjusį savaitgalį jie dar pakurstė gerbėjų dvejones kartu išvykę į Grand Tetono nacionalinį parką JAV Vajomingo valstijoje.
Ryanas Reynoldsas ir Sandra Bullock
Ryanas Reynoldsas ir Sandra Bullock / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė Ontheredcarpet.com, Sandra Bullock ir Ryanas Reynoldsas kartu su 1-erių metukų aktorės įsūniu Louisu jaukiai leido laiką gamtoje. 34-erių R.Reynoldsas nešė berniuką specialiame krepšyje sau už nugaros. Aktorių išvykos nuotraukas pateikė garsesnybių gyvenimą sekantis portalas Tmz.com, tačiau jo žurnalistams garsenybių atstovai įvykio nekomentavo.

Žurnalas „People“ nurodė, kad nacionaliniame parke buvo ne tik R.Reynoldsas ir 47-erių S.Bullock, bet ir grupė jų draugų. Beje, garsūs aktoriai drauge sutiko 2011-uosius metus, tada ir pasirodė kalbų, neva juos sieja romantiški santykiai.

„Manau, moterys Jungtinėse Valstijose gali lengviau atsikvėpti. Jis nėra mano mylimasis, jis tik puikus draugas, kurį turiu jau 10 metų. Atėjus tamsai, iš jo meilės tikrai negaunu“, – anksčiau televizijos šou „Today“ sakė S.Bullock. Ji pridūrė, kad po skyrybų su buvusiu sutuoktiniu Jesse Jamesu, įsūnis Louisas – vienintelis vyras jos gyvenime.

R.Reynoldsas neseniai baigė skyrybų procesą su buvusia žmona, aktore Scarlett Johansson. Abu jie po to, kai pasuko skirtingais keliais, susitikinėjo su kitais žmonėmis, nors praėjusią savaitę buvo pasirodę pranešimų, esą jie nori dar kartą pamėginti būti kartu. Patys buvę sutuoktiniai šių kalbų nekomentavo.

S.Bullock rugpjūtį lankėsi Los Andžele vykusioje R.Reynoldso filmo „Draugo kailyje“ (angl. „The Change-Up“) premjeroje. Aktoriai kartu vaidino 2009-ųjų romantiškoje komedijoje „Piršlybos“ (angl. „The Proposal“).

Nuotraukas iš S.Bullock ir R.Reynoldso išvykos pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius