Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saugumu susirūpinęs Kanye Westas sau ir Kim Kardashian nupirko du latviškus šarvuočius

Neseniai Kanye Westas (36) ir jo mylimoji Kim Kardashian buvo sukritikuoti paties JAV prezidento Baracko Obamos, esą jie žlugdo jaunimo tikėjimą amerikietiška svajone ir moko juos vaikytis turtų bei populiarumo. Tačiau Kanye į tokias kalbas nekreipia dėmesio ir ką tik paklojo apvalią sumą už du šarvuočius, kurie bus skirti saugiam jo ir Kim pirmagimės North vežiojimui.
Kanye'as Westas ir Kim Kardashian
Kanye'as Westas ir Kim Kardashian / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Reperis, kaip teigia Dailymail.co.uk, išleido 2,4 mln. JAV dolerių (6,2 mln. litų) už du „Prombron Iron Diamonds“ automobilius, kuriuos pagamino latviška kompanija „Dartz Motorz“. Įmonės puslapyje teigiama, kad šie automobiliai skirti apsaugoti nuo pagrobimo, užgrobimo ir kitų pavojų. Dviejų mėnesių North ramybės tokiame šarvuotyje niekas netrikdys, šie automobiliai apsaugoti nuo minų ir reaktyvinių granatų atakų.

Beje, „Dartz Motorz“ anksčiau buvo užsitraukusi „Peta“ organizacijos rūstybę, nes savo automobilių salonų apdailai naudojo banginių penio apyvarpės odą.

„Kanye įsitikinęs – jo šeima yra tokia išskirtinė, kad neabejotinai gali sulaukti keistuolių ar psichopatų dėmesio. Jis nenori nemalonumų. Kanye siekia kuo greičiau parsigabenti automobilius sau ir Kim, kol jis neišvyko į turą po JAV, kuris prasidės spalį“, – „Daily Star“ leidiniui sakė šaltinis.  

Kanye Westas įsigyti šarvuočius apsisprendė patarus geram bičiuliui Jay-Z. K.Westas ir K.Kardashian taip pat pasisamdė du asmens sargybinius ir netgi naudojasi dublerių paslaugomis, kad šie suklaidintų paparacus.

„Nors Kanye niekam nesako, bet jo neapleidžia mintis, kad North gali būti pagrobta“, – tikino šaltinis. Pasak „Us Weekly“ žurnalo, K.Westas savo dukters vienos nepalieka daugiau nei valandai, o būdamas kartu dažniausiai laiko ją rankose.

„Dartz Motorz“ nuotr./„The Prombron Iron Diamond“ šarvuotis
„Dartz Motorz“ nuotr./„The Prombron Iron Diamond“ šarvuotis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius