-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Scarlett Johansson dėl interesų konflikto atsisakė ambasadorės pareigų labdaros organizacijoje „Oxfam“

JAV aktorė Scarlett Johansson baigė labdaros organizacijos „Oxfam“ ambasadorės darbą, šiai pareiškus, kad šios jos pareigos yra nesuderinamos su Izraelio bendrovės „SodaStream“, turinčios gamyklą okupuotame Vakarų Krante, reklamavimu.
Scarlett Johansson „SodaStream“ reklamoje
Scarlett Johansson „SodaStream“ reklamoje / Kadras iš „Youtube“

29-erių S.Johansson nusifilmavo gaiviųjų gėrimų gamybai namuose skirtų aparatų gaminimu užsiimančios firmos „SodaStream“ reklamoje, kuri bus rodoma Jungtinėse Valstijose per amerikietiškojo futbolo čempionatą sekmadienį.

Ši reklama „YouTube“ svetainėje buvo peržiūrėta daugiau nei 4,5 mln. kartų.

Didžiojoje Britanijoje įsikūrusi labdaros organizacija „Oxfam“ pareiškė, kad aktorė iš savo pareigų atsistatydino dėl veiklos „SodaStream“ reklamoje.

VIDEO: „SodaStream“ reklama su Scarlett Johansson

„Oxfam“ sutiko su aštuonerius metus ambasadore buvusios Scarlett Johansson sprendimu pasitraukti ir yra jai dėkinga už jos bendradarbiavimą, nurodoma organizacijos pareiškime.

Jame sakoma, kad „Oxfam“ „gerbia mūsų ambasadorių nepriklausomybę, tačiau ponios Johansson vaidmuo reklamuojant kompaniją „SodaStream“ yra nesuderinamas su „Oxfam“ ambasadorės pasaulyje veikla“.

„Firmos nuomone, tokia veikla, kaip „SodaStream“ verslas nausėdijose, toliau didina nuolatinį skurdą ir palestiniečių bendruomenių, kurias mes stengiamės palaikyti, teisių neigimą“, – nurodoma pareiškime.

Taip pat pažymima, kad „Oxfam“ pasisako „prieš bet kokią prekybą su Izraelio nausėdijomis, kurios pagal tarptautinę teisę yra neteisėtos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius