Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Scarlett Johansson Paryžiuje atidaro kukurūzų spragėsių parduotuvę

Holivudo aktorė Scarlett Johansson ryžosi iš pažiūros itin neįprastam kino žvaigždei žingsniui – atidaro kukurūzų spragėsių parduotuvę.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau ne paprastą įprastą spragėsių užkandinę, o gurmanams skirtą vietą Paryžiuje – gastronominėje pasaulio sostinėje, kurioje ji dabar leidžia beveik visą savo laiką.

Negana to, 31 metų aktorė ketina pati patiekti užsakytus gardėsius klientams.

Filmo „Pasiklydę vertime“ žvaigždės parduotuvė „Yummy Pop“ šeštadienį bus atidaryta Paryžiaus Marė rajone. Scarlett Johansson jos lankytojams siūlys triufelių, parmezano ir šalavijo – savo mėgstamiausio – skonio spragėsius, sakė jos atstovė.

Koncepciją ji parengė su savo vyru prancūzu, reklamos kompanijos vadovu Romainu Dauriacu. Pora tikisi, kad jų „tikro Vermonto čederio“ ir kitokių skonių spragėsiai bus populiarūs ir kad bus galima atidaryti daugiau tokių parduotuvių.

Aktorės atstovas Los Andžele sakė, kad Scarlett Johansson yra didelė spragėsių mėgėja. Jis pridūrė, kad kukurūzai bus spraginami parduotuvėje ir maišomi su sezoniniais pagardais.

AOP nuotr./Scarlett Johansson ir Romainas Dauriacas
AOP nuotr./Scarlett Johansson ir Romainas Dauriacas

Rengdama valgiaraštį, pora bendradarbiavo su šefu Willu Horowitzu, dirbančiu Niujorko restoranuose „Ducks Eatery“ ir „Harry and Ida's“. Į valgiaraštį taip pat įtraukti spragėsiai su jūros druska ir alyvuogių aliejumi, spragėsiai su „tikru Vermonto klevų sirupu“, su braškėmis ir grietinėle, su šokoladu dengtomis braškėmis.

Parduotuvei vadovaus Romano Dauriaco sesuo Rose.

Scarlett Johansson pasirinktas laikas nė negalėtų būti geresnis. Šiuo metu Prancūzijos sostinėje yra kilusi amerikiečių paveiktų maisto tendencijų banga – nuo vėlyvųjų pusryčių iki rinktinės kavos ir mėsainių, kuriuos į valgiaraščius įtraukia maždaug 70 proc. restoranų, rodo neseniai atliktas tyrimas.

Scarlett Johansson atstovas sakė, kad parduotuvė Paryžiuje po „išankstinio atidarymo“ šeštadienį bus uždaryta, kad „jie prieš didįjį atidarymą galėtų viską tiksliai sustyguoti pagal tai, ką sužinos iš klientų“.

„Didysis atidarymas“ turėtų įvykti iki šių metų pabaigos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Scarlett Johansson
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Scarlett Johansson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius