-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualioji buvusi Kanye Westo mergina Amber Rose dabartinį vaikiną reperį vadina angelu

Seksualioji Amber Rose ne tik išsitatuiravo savo naujojo vaikino, penkeriais metais jaunesnio reperio Wiz Khalifa vardo trumpinį sau ant piršto, bet ir pavadino 23-ejų vaikiną savo angelu. Anksčiau ji yra sakiusi, kad dabartinis mylimasis – tikra atgaiva po sudėtingų santykių su Kanye Westu.
Wiz Khalifa ir Amber Rose
Wiz Khalifa ir Amber Rose / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Amber Rose

28-erių Amber Rose nutarė pagerbti savo dabartinį vaikiną Wiz Khalifa (tikrasis vardas Cameronas Jibrilas Thomazas) išsitatuiruodama sau ant smiliaus „Cam“.

„Norėjau išsitatuiruoti šį vardą milijoną kartų. Jis – mano svajonių išsipildymas. Jis – mano angelas“, – savo „Twitter“ svetainėje parašė iškilių formų modelis. Wiz Khalifa, kurio hitas „Black and Yellow“ yra daugybės Europos šalių radijo grojaraščių topuose, kiek anksčiau išsitatuiravo ant nykščio jos vardo trumpinį „Amb“.

Naujoji Amber Rose tatuiruotė papildo gausią kitų tatuiruočių kolekciją. Ji taip pat turi raudonų rožių puokštę ant dešinės rankos. Dailymail.co.uk žiniomis, atiduoti pagarbą mylimajam mergina nusprendė po to, kai šis ją palaikė naujajame sekso skandale, po kurio ji prarado svarbų modelio kontraktą.

Buvusi Kanye Westo mergina pati internete paskelbė, kad garsi modelių agentūra CAA „nebenori dirbti“ su ja. Taip nutiko po to, kai pasklido nuotraukos, kuriose ji nuoga. Šiuos kadrus pati Amber Rose neva siuntinėjo buvusiam dainininkės ir reperės Nicki Minaj vaikinui. Tiesa, pati moteris teigia, kad dėl to kaltas Safaree Samuelis, pats aptikęs nuotraukas jos kompiuteryje ir persiuntęs jas sau. „Ši situacija bjauri, nes blogas žmogus atėjo į mano gyvenimą ir stengiasi jį sunaikinti. Man gaila, kad nuvyliau savo gerbėjus. Prašau, supraskite, kad taip nutiko dėl to, jog pasitikėjau tuo, kas iš tikrųjų mano pasitikėjimo nevertas“, – rašė Amber Rose. Ji pridūrė, kad visą laiką jos ramstis buvo Wiz Khalifa.

Šis kartas jau antrasis, kai Amber Rose įsivėlė į skandalą dėl jos nuotraukų apsinuoginus. Vasarį panašios jos nuotraukos buvo išpublikuotos „WorldStarHipHop“ tinklalapyje.

Naująją Amber Rose tatuiruotę pamatyti galite paspaudę čia.

VIDEO: Wiz Khalifa - Black And Yellow [Official Music Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius