-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šią vasarą ištekėjusi Švedijos princesė Madeleine laukiasi pirmagimio

Švedijos princesė Madeleine (31 m.) su sutuoktiniu Christopheriu O'Neillu (39 m.) ruošiasi tapti tėvais – ateinantį pavasarį jiems gims pirmasis vaikas.
Švedijos princesė Madeleine ir Chrisas O'Neillas
Švedijos princesė Madeleine ir Chrisas O'Neillas / „Scanpix“ nuotr.

Antradienį savo „Facebook“ paskyroje princesė Madeleine pranešė, kad laukiasi pirmagimio.

„Chrisas ir aš esame sujaudinti, galėdami jums pranešti, kad kitų metų ankstyvą kovą mums gims kūdikis. Jaučiamės palaiminti ir nekantraujame tapti tėvais“, – rašė princesė, pasidalijusi nuoroda į oficialų Švedijos karališkųjų rūmų pranešimą.

Rūmai nurodo, kad nėštumas neturės jokios įtakos princesės Madeleine rudens darbotvarkei ar jos pareigoms Pasaulio vaikystės fonde – ne pelno siekiančioje organizacijoje, kurią įsteigė jos motina.

Princesė Madeleine su finansininku Christopheriu O'Neillu susituokė prieš tris mėnesius – birželio 8-ąją. Jiedu susipažino 2009-aisiais Niujorke. Švedijos princesės rankos Chrisas O'Neillas paprašė pernai spalio pradžioje, po kelių savaičių jie viešai pranešė ketinantys tuoktis.

Švedijos princesė Madeleine, jauniausia karalių Carlo XVI Gustafo ir Silvios dukra, yra ketvirta eilėje į Švedijos sostą – po vyriausios sesers princesės Victorios, jos dukros princesės Estelle bei savo vyresniojo brolio princo Carlo Philipo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius