-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skeptikai: Ar princas Williamas bus ištikimas Kate Middleton?

Likus vos dienai iki karališkųjų Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo išrinktosios Kate Middleton vestuvių, nerimsta svarstymai, kaip gi nusiseks poros vedybinis gyvenimas.
Vėliavėlės su princo Williamo ir Kate Middleton atvaizdais
Vėliavėlės su princo Williamo ir Kate Middleton atvaizdais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vėl prisimintas princo Williamo neištikimybės atvejis, kuomet jis buvo užfiksuotas besibučiuojantis su kita moterimi. Į viešumą skandalas iškilo šiek tiek mažiau kaip prieš metus – praėjusią vasarą. Tada, nepaisant kalbų apie sužadėtuves, buvo pasirodę abejonių, ar K.Middleton ryšis tokiam žingsniui, mat žiniasklaidą sudrebino keturių (dabar jau penkerių) metų senumo nuotrauka. Joje matyti, kaip princas bučiuojasi su britų dainininke Natasha Hamilton.

Nors kadras ir senas, tuomet iškilo nemažai kalbų apie princo Williamo nepagarbą ilgametei draugei ir mylimajai K.Middleton.

Hollywoodreporter.com montažas/Daugybę kalbų sukėlęs penkerių metų senumo kadras, kuriame matyti, kaip bučiuojasi princas Williamas ir Natasha Hamilton
Daugybę kalbų sukėlęs penkerių metų senumo kadras, kuriame matyti, kaip bučiuojasi princas Williamas ir Natasha Hamilton

„Kate karališkųjų dvariškių buvo įspėta, kad ji turėtų būti morališkai pasiruošusi priimti faktą, jog Williamas, kaip ir jo tėvas, gali susirasti meilužę“, – prieš metus rašė „The National Enquirer“. Tąsyk leidinys citavo ir vieną iš karalienės Elizabeth II patarėjų, kuris neva patarė K.Middleton: „Šiuo atveju klausimas ne AR jis tai padarys, bet KADA jis tai padarys. O kai toks metas ateis, privalai apsimesti, kad nieko nepastebi.“

Princas Williamas ir K.Middleton susitikinėti pradėjo dar 2003-aisiais, studijuodami universitete. Pora buvo išsiskyrusi 2007-ųjų balandį, tačiau jau po kelių mėnesių vėl buvo kartu. Kaip teigta, skyrybos įvyko dėl to, kad princas mylimajai rodė per mažai dėmesio ir bėgo nuo įsipareigojimų.

Tuo pat metu žiniasklaida kaltino K.Middleton ir jos šeimą noru „suvystyti“ princą, mat merginos šeima neturi nei kilmingų šaknų, nei titulų.

Ką gi, dabar, kai juodu apsisprendė drauge žengti prie altoriaus, belieka palinkėti sėkmės ir darnos šeimyniniame gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius