-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Subyrėjo ketvirtį amžiaus trukusi Arnoldo Schwarzeneggerio ir Marios Shriver santuoka (papildyta 10.43 val.)

Buvęs Kalifornijos valstijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris ir jo žmona Maria Shriver pirmadienį paskelbė, kad po ketvirtį amžiaus trukusios santuokos nusprendė pasukti skirtingais keliais.
Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver
Arnoldas Schwarzeneggeris ir Maria Shriver / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Schwarzeneggerio atstovo spaudai išplatintame pareiškime rašoma, kad šiuo metu pora gyvena atskirai ir ieško sprendimų dėl savo santykių ateityje.

Pareiškime taip pat pabrėžiama, kad jie toliau drauge augins savo keturis vaikus.

„Kiekvienam iš mūsų tai buvo rimtos asmeninės ir profesinės pereigos laikotarpis, – rašoma bendrame poros pareiškime. – Po ilgų apmąstymų, refleksijų, diskusijų ir maldų drauge priėmėme šį sprendimą.“

„Toliau drauge auginame mūsų keturis vaikus. Jie yra mūsų abiejų gyvenimo šviesa ir centrinė ašis. Manome, jog tai asmeninis reikalas, todėl nei mes, nei kas nors iš mūsų draugų ar artimųjų nieko daugiau nekomentuos. Prašome žiniasklaidos bei visuomenės užuojautos ir pagarbos“, – rašoma pareiškime.

Iš pareiškimo neaišku, su kuriuo iš jų šiuo metu yra vaikai.

A.Schwarzeneggerio atstovas spaudai Danielis Ketchellis taip pat nurodė, jog išsamesnių komentarų apie poros skyrybas nebus.

Dienraštis „The Los Angeles Times“ pranešė, kad M.Shriver iš poros namų Brentvude Kalifornijoje išsikėlė prieš kelias savaites.

Respublikonas A.Schwarzeneggeris sausį baigė savo septynerių metų kadenciją Kalifornijos gubernatoriaus poste. Nuo tada jis daug keliauja, sakydamas kalbas įvairiuose renginiuose, bei dalyvauja pramoginiuose projektuose. Jis dažnai bendrauja socialiniame tinkle „Twitter“, kur dalijasi įspūdžiais iš tolimų kelionių, įskaitant apsilankymus Brazilijoje, Nigerijoje ir Prancūzijoje.

Jo komentaruose apie pastarąsias keliones M.Shriver nebuvo minima.

M.Shriver, kuri pati yra aktyvi socialinių tinklų narė, balandžio 26 dieną per 25-ąsias santuokos metines paskelbė tris žinutes savo „Twitter“ puslapyje, tačiau apie skyrybas su vyru neužsiminė. Likus maždaug mėnesiui iki 25-ųjų santuokos metinių savo „Facebook“ puslapyje M.Shriver parašė, jog šiuo metu jos gyvenime yra pereinamasis laikotarpis.

„Kaip žinote, pereinamasis laikotarpis nėra lengvas. Norėčiau jūsų patarimų, kaip susidorojote su tokiu laikotarpiu jūsų pačių gyvenime“, – rašė ji.

Kai A.Schwarzeneggeris užėmė gubernatoriaus postą, M.Shriver su poros vaikais nepersikėlė į Kalifornijos sostinę Sakramentą, o liko gyventi nuošaliame dvare kanjone Los Andžele, vos už kelių mylių nuo Ramiojo vandenyno. A.Schwarzeneggeris taip pat neapsigyveno Sakramente, o skraidė iš namų į valstijos sostinę privačiu lėktuvu.

Kennedy politinės dinastijos narė M.Shriver, kuri yra nužudytojo JAV prezidento Johno F.Kennedy  velionės sesers Eunice Kennedy Shriver dukra, atsisakė NBC naujienų reporterės darbo, kai A.Schwarzeneggeris tapo gubernatoriumi.

Tapusi valstijos pirmąja ponia, ji kasmet organizuodavo moterų konferencijas, kurios sutraukdavo verslo, politikos bei pramogų pasaulio žvaigždes ir tūkstančius klausytojų. M.Shriver taip pat nemažai prisidėjo prie Kalifornijos muziejaus Sakramento centre pertvarkos bei kartu su vyru jame įsteigė atskirą Kalifornijos Šlovės salę.

Šių metų pradžioje M.Shriver neteko Alzheimerio liga sirgusio tėvo, Taikos korpuso įkūrėjo ir buvusio Demokratų partijos kandidato į viceprezidento postą Sargento Shriverio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius