Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkumų kilnotoja šokiruoja pasaulį: intensyvių treniruočių ji neatsisako net likus dviem savaitėms iki gimdymo

Amerikietės Lea Anne Ellison nuotraukos, kurias ji pati paviešino savo „Facebook“ paskyroje, sukėlė milžinišką diskusijų bangą internetinėje erdvėje. Skandalingose nuotraukose netrukus gimdyti turinti moteris užfiksuota sporto salėje kilnojanti sunkumus.
Kultūristė Lea-Anne Ellison
Kultūristė Lea Anne Ellison / „Facebook“ nuotr.
Temos: 1 Nėštumas

Nors dauguma moterų paskutines nėštumo dienas stengiasi kuo daugiau ilsėtis ir mažiau judėti, Los Andžele gyvenanti 35-erių Lea Anne Ellison nė negalvoja mažinti krūvių sporto salėje.

Rugsėjo 15-ąją „Facebook“ pasirodžiusios nuotraukos (jas galite pamatyti paspaudę čia), kurias įkėlė pati kultūristė, sulaukė jau daugiau kaip 16 tūkst. komentarų – dauguma jų yra neigiami.

„Tikiuosi, daugiau nė viena nėščia moteris pasaulyje nedaro tokio š***. Esu sporto entuziastė, bet visiškai to nerekomenduoju. Gydytojai visada perspėja nekilnoti nieko sunkaus, nes tai gali paskatinti priešlaikinį gimdymą arba net persileidimą. Įkeldama tokią nuotrauką žmonėms siunti klaidingą žinutę, esą taip elgtis normalu, kai taip nėra!“ – rašė Amanda Cinq-Mars.

„Tai jau tikrai nebe gyvenimo būdas, o apsėdimas“, – nuotrauką komentavo Joshas Giannapolousas.

„Ji yra tikra savanaudė, kad rizikuoja kūdikio gyvybe dėl savo pačios asmeninių pasiekimų ir pergalių. Tai tikrai ne ta nuotrauka, kuria galima didžiuotis“, – rašė kitas komentatorius.

Pati Lea Anne Ellison į kritiką nereaguoja ir džiaugiasi sulaukusi ir gerų atsiliepimų bei palaikymo.

„Pavyduoliai visada bus nepatenkinti, ir tai normalu. Ačiū Dievui, mano gyvenimas yra ne jų! Dėkoju visiems palaikantiems, man labai daug reiškia jausti tiek daug meilės iš bendruomenės, kurią dievinu“, – vėliau savo „Facebook“ paskyroje rašė kultūristė.

Lea Anne Ellison laukiasi jau trečią kartą, ji su vyru augina 12-os metų dukrą ir aštuonerių metų sūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius