Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tarnybinis romanas: aktorė Jennifer Lawrence užmezgė romaną su 21 metais vyresniu režisieriumi

Geriausiai apmokama Holivudo aktorė Jennifer Lawrence (26 m.) slapta susitikinėja su 21 metais vyresniu režisieriumi Darrenu Aronofsky (47 m.), praneša portalas „The Sun“.
Jennifer Lawrence ir Darrenas Aronofsky
Jennifer Lawrence ir Darrenas Aronofsky / „Scanpix“ nuotr.

„Oskaru“ apdovanota aktorė ir „Juodosios gulbės“ režisierius susipažino praėjusią vasarą dirbdami prie bendro filmo, kuris dar neturi pavadinimo. Naujoje Darreno Aronofsky dramoje be Jennifer Lawrence dar vaidina Javieras Bardemas, Michelle Pfeiffer, Edas Harris ir kt.

Pranešama, kad filmavimo aikštelėje užsimezgę darbiniai santykiai netruko peraugti į romantiškus, o pastaruoju metu Jennifer Lawrence ir Darrenas Aronofsky vis dažniau užklumpami paparacų leidžiantys laisvalaikį kartu.

„Jennifer ir Darrenas bandė šio reikalo per daug neeskaluoti ir nesiviešinti, bet jiedu tikrai patinka vienas kitam, – „The Sun“ sakė šaltinis iš poros aplinkos. – Neseniai Jennifer dirbo prie vieno varginančio projekto ir Darrenas buvo jai ramstis, jiedu nuolatos palaikė ryšį. Tai parodė, kad tai, kas yra tarp jų – rimta.“

Pastarasis Jennifer Lawrence romanas buvo su „Coldplay“ lyderiu Chrisu Martinu (39 m.). Jų vos keturis mėnesius trukę santykiai iširo praėjusią vasarą. Tuo tarpu Darrenas Aronofsky 2010-aisiais išsiskyrė su aktore Rachel Weisz. Penkerius metus kartu buvusi pora kartu turi sūnų Henry (10 m.).​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius