Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tėve, užsidenk akis: Bruce'o Williso dukra Tallulah provokuojančioje fotosesijoje parodė krūtis

Holivudo žvaigždžių Bruce'o Williso ir Demi Moore jauniausioji dukra Tallulah Willis (22 m.) – maištingos sielos mergina, tad prie jos išsišokimų tėvai greičiausiai jau yra pripratę. Tačiau naujausia jos fotosesija kažin ar pradžiugino garsiuosius tėvus...
Tallulah Willis
Tallulah Willis / Tyler Shields nuotr.

Holivudo žvaigždžių atžala dalyvavo nepadorioje fotografo Tylerio Shieldso fotosesijoje, kur ne tik pozavo nuogomis krūtimis, bet ir imituodama masturbaciją – su rankomis kelnaitėse.

„Tyleris Shieldsas padarė šią nuotrauką savo naujai knygai! Myliu jį! Man patinka tai! Papai neturėtų būti paslėpti, bet...“ – pasidalinusi viena nuotrauka iš fotosesijos rašė Tallulah Willis.

Necenzūruotas fotosesijos nuotraukas galite pažiūrėti ČIA.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Bruce'as Willisas su dukromis Tallulah Willis ir Scout LaRue Willis
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Bruce'as Willisas su dukromis Tallulah Willis ir Scout LaRue Willis

Šios nuotraukos bus naujoje fotografo knygoje „Provocateur“, kuri prekyboje pasirodys sausio mėnesį. Tylerio Shieldso fotoalbumas kainuos apie 55 JAV dolerius.

Žmonės.lt primena, kad Bruce'as Willisas ir Demi Moore turi dar dvi vyresnes dukras – Rumer (28 m.) ir Scout LaRue (25 m.). Su antrąja žmona Emma Heming aktorius susilaukė dar dviejų dukterų – Mabel (4 m.) ir Evelyn (2 m.).

@thetylershields took this for his new book! I love him! I love this! Bloobs shouldn't have to be hidden but ¯\_(ツ)_/¯ #Provocateur

A photo posted by tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius