Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Tori Spelling kurs drabužius vaikams

Aktorė Tori Spelling (36 m.) žvalgosi naujų karjeros vingių. Artimiausiu metu ji žada kurti drabužių liniją vaikams.
Tori Spelling
Tori Spelling / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Buvusią serialo „Beverly Hills, 90210“ žvaigždę pasukti į mados pasaulį įkvėpė pačios vaikai – 2 metų Liam ir 10 mėnesių Stella – ir vyras Deanas McDermottas. Naujoji mados linija bus pavadinta „Little Maven by Tori Spelling“.

„Aš visada mėgau madą. Tai viena didžiausių aistrų mano gyvenime. Kai susilaukiau vaikų, žinojau, kad norėsiu panaudoti savo įgimtus gabumus tam, kad savo atžaloms sukurčiau stilingų, tačiau patogių drabužių“, – portalui people.com sakė T.Spelling.

Ji tvirtino, kad Liam ir Stella įkvėpė sukurti stilingų kolekciją naujagimiams, kūdikiams ir vaikams. „Patogumo ir funkcionalumo faktoriai tikrai dominuoja mano kuriamoje kolekcijoje vaikams. Aš atidžiai seku, kokios medžiagos ir stiliaus drabužius vilkėdami mano vaikai jaučiasi patogiausiai, ir pridedu stilingų elementų“, – apie kūrybos procesą pasakojo T.Spelling. Kol kas neatskleidžiama, kada mados linija vaikams turėtų būti pristatyta viešai.

Amerikietė aktorė labiausiai išgarsėjo praėjusio dešimtmečio pabaigoje, kai populiariame seriale „Beverly Hills, 90210“ vaidino Doną Martin. Praėjusiais metais aktorė išleido knygą „Stori telling“, kuri pateko tarp JAV perkamiausių knygų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius