Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtingiausia manekenė Bundchen: mamos privalo žindyti kūdikius krūtimi!

Daugiausia uždirbanti pasaulio manekenė Gisele Bundchen, demonstravusi maudymosi kostiumėlius praėjus vos šešioms savaitėms po gimdymo, pareiškė savo kategorišką nuomonę dėl kūdikio žindymo krūtimi.
Modelis Gisele Bundchen
Modelis Gisele Bundchen

30-metė gražuolė sūnelio Benjamino Reino susilaukė prieš septynis mėnesius, tačiau jau netrukus vėl galėjo džiaugtis idealia figūra.

„Esu įsitikinusi, kad būtent žindymas krūtimi padėjo atgauti formas“, – patirtimi pasidalijo garsus modelis.

Tačiau ne dėl gražaus kūno, o dėl kūdikio sveikatos G.Bundchen agituoja visas mamas žindyti savo kūdikius mažiausiai iki šešių mėnesių.

„Kai kurios moterys mano neprivalančios žindyti savo kūdikių, bet negi jos žada maitinti mažylius cheminiu maistu, kai jie dar tokie maži? – pasibaisėjimo neslėpė garsi manekenė. – Turėtų būti išleistas tarptautinis įstatymas, pagal kurį motinos privalėtų žindyti krūtimi kūdikius iki šešių mėnesių!“

Roberto Cavalli 2010 metų rudens ir žiemos kolekcijos veidas sūnelį pagimdė savo namuose, užsiimdama meditacija.

„Nė akimirką nesudvejojau dėl sprendimo gimdyti namuose. Esu tikrai ne pirma moteris, kuri gimdo natūraliai. Milijonai moterų vaikų susilaukė namuose – kodėl aš to negalėjau?“ – retoriškai klausė garsi moteris.

Buvusi aktoriaus Leonardo DiCaprio mergina dvi savaites prieš gimdymą praktikavo kung fu, tris kartus per savaitę užsiimdavo joga ir kasdien meditavo.

„Tai padėjo man pasiruošti morališkai ir fiziškai, – aiškino G.Bundchen. – Negi galima sau leisti nepasiruošti svarbiausiai gyvenimo patirčiai? Nenorėjau, kad mano vaikelį iš manęs paimtų kas nors kitas – turėjau jį į pasaulį išleisti pati.“

Dabar vienas garsiausių pasaulio modelių svajoja gyventi fermoje su sūneliu ir vyru milijonieriumi, amerikietiškojo futbolo žvaigžde Tomu Brady.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius