-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos „Mis Europa“ atstovę užsipuolė baltarusė: po paviešinto įrašo – grasinimai mirtimi

Grožio konkurse „Mis Europa“ Ukrainai atstovaujanti Milena Melničuk patyrė rusų bei baltarusių atstovių užgauliojimus. Mergina teigė esanti nusivylusi konkurso organizatoriais, o pasidalinusi savo istorija sulaukė net grasinimų mirtimi.
Milena Melničuk
Milena Melničuk / Socialinių tinklų nuotr. ir stop kadras

Grožio konkursas „Mis Europa 2024“ vyko vasario 15–25 dienomis Beiruto mieste, Libane. Ukrainai šiais metais atstovavo Milena Melničuk, kuri praėjus porai savaičių savo socialiniame tinkle „Instagram“ prabilo apie konfliktą su Rusijos ir Baltarusijos šalių atstovėmis.

„Konkurso metu buvau verčiama kartu nusifotografuoti su Rusijos atstove. Man kategoriškai atsisakius, prasidėjo grasinimai. Sakė, kad aš kvaila ir nieko nesuprantu, o rusė savarankiškai stengėsi visada atsisėsti šalia manęs ir kartu nusifotografuoti“, – instagrame pasakojo M.Melničuk.

Mergina atskleidė, kad konkursui drabužius kuriantis dizaineris specialiai joms davė vienodas sukneles. Taip esą norėta sukurti įvaizdį, kad šios – geriausios draugės.

Stop kadras/Milena Melničuk įrašas instagrame
Stop kadras/Milena Melničuk įrašas instagrame

„Konkurso choreografas mane scenoje sodino prie rusės Rozos Gadievos, o paprašius, kad mane perkeltų kitur, šis rusiškai man pasakė, kad jam nė velnio nerūpi karas Ukrainoje. Jis taip pat šaukė ir vadino mane „chocluška“, – guodėsi mergina.

Ukrainos atstovė „Mis Europa 2024“ konkurse savo socialiniame tinkle paviešimo vaizdo įrašą, kuriame autobuse užfiksuota Baltarusijos atstovė Irina Maksimovič. Ji ukrainietės broliui linkėjo mirties, o Ukrainą įvardino kaip šalį agresorę.

„Pas jus vyksta karas? Tai kodėl tada kratai savo papus grožio konkurse? Kodėl, po velnių, ėjai į grožio konkursą?“, – šaukdama klausė baltarusė.

Šeštadienį ukrainietė Milena savo „Instagram“ istorijose verkdama prašė pagalbos. Ji maldavo viešumo ir sakė sulaukianti net grasinimų mirtimi.

„Žmonės, aš gaunu tiek daug linkėjimų mirti ir net grasinimų mirtimi… Aš tikrai bijau. Po mano įrašais tiek daug rusų ir baltarusių žiniasklaidos atstovų, bet ši situacija privalo būti dar daugiau viešinama“, – sakė Milena.

Ji taip pat patikino, kad Rusijos ir Baltarusijos šalių žiniasklaida šią jos istoriją perdarė savaip.

„Jie be jokių įrodymų kuria nebūtas istorijas apie mane, o grasinimai vis tęsiasi. Tačiau aš juk paviešinau vaizdo įrašą, kuriame visas baltarusės monologas, ar to neužtenka?“, – instagrame kalbėjo M.Melničuk.

Stop kadras/Milena Melničuk įrašas instagrame
Stop kadras/Milena Melničuk įrašas instagrame

Milenos teigimu, grožio konkursas „Mis Europa 2024“ vyko nesklandžiai. Pasak jos, už Rusijos pergalę šios šalies kultūros ministerija sumokėjo 20 tūkstančių eurų. O už trečią vietą baltarusės atstovai nepagailėjo 5 tūkstančių eurų.

Savo „Instagram“ paskyroje ukrainietė pasiguodė, kad paviešinus tokius faktus, jai buvo uždrausta dalyvauti kitame garsiame grožio konkurse „Mis pasaulis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius