-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velionės gražuolės Smith gyvenimo draugas pripažintas kaltu dėl nusikalstamo susitarimo

Buvusios žurnalo vyrams „Playboy“ manekenės velionės Annos Nicole Smith gyvenimo draugas Howardas K.Sternas ketvirtadienį buvo pripažintas kaltu dėl dviejų susimokymų įvykdyti nusikaltimą, susijusių su pasinaudojimu svetimu vardu receptiniams vaistams įsigyti.
Anna Nicole Smith
Anna Nicole Smith / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Grožis

41 metų H.K.Sterną, kuris taip pat buvo ilgametis A.N.Smith advokatas, teismas išteisino pagal septynis kaltinimus dėl medicininių preparatų neteisėto įsigijimo ir perdavimo nuo jų priklausomam asmeniui, tačiau pripažino kaltu dėl pagalbos ir bendrininkavimo vykdant nusikaltimus.

39 metų A.N.Smith mirė 2007 metų vasarį viename viešbutyje Floridoje nuo per didelės vaistų dozės.

„Prisiekusieji mane pripažino kaltu dėl dviejų (nusikalstamų) susitarimų, išimtinai susijusių su mano vardo panaudojimu vaistams Annai gauti, – H.K.Sternas sakė paskelbus nutartį. – Tačiau tai buvo padaryta siekiant apsaugoti Annos Nicole privatumą ir nieko daugiau“.

62 metų psichiatrė Khristine Eroshevich buvo nuteista dėl keturių atvejų, kai ji neteisėtai išrašė receptinių vaistų garsenybei, pasinaudojusi svetimais vardais.

H.K.Stern ir K.Eroshevich gresia iki trejų metų laisvės atemimo, nurodė prokurorai.

Dar vienas šioje byloje teisiamas gydytojas – 42 metų Sandeepas Kapooras – buvo visiškai išteisintas. Nei vienam iš atsakovų nebuvo apkaltintas dėl buvusios manekenės mirties.

„Manau, prisiekusieji padarė, ką galėjo. Tiesiog džiaugiuosi, kad viskas baigėsi“, – pareiškė K.Eroshevich.

Jos advokatas Bradley Brunon sakė, kad „Kris viską darė, kad Annai būtų kuo geriau“.

Prisiekusiųjų nutartis buvo paskelbta po daug mėnesių trukusios bylos nagrinėjimo teisme ir 13 trukusio svarstymo. Nuosprendžius planuojama paskelbti sausio 6 dieną.

Nagrinėjant šią bylą prokurorai sakė, kad trys atsakovai parūpindavo garsenybei stiprių opiatų ir raminamųjų, nuo kurių A.N.Smith buvo priklausoma, nors juos vartoti nebuvo medicininių priežasčių.
2007 metais atlikta autopsija parodė, kad pasaulyje išgarsėjusi gražuolė mirė nuo antidepresantų, metadono, antibiotikų ir kitų receptinių vaistų.

Tuo tarpu 2006 metų rugsėjį nuo per didelės narkotikų dozės Bahamose mirė A.N.Smith 20–metis sūnus Danielis.

 A.N.Smith, kurios tikrasis vardas – Vickie Lynn Marshall, 1994 metais susituokė su milijardieriumi Teksaso naftos magnatu Howardu Marshallu, su kuriuos ji anksčiau susipažino dirbdama viename striptizo klube. Tuo metu jai buvo 26, o verslininkui – 89 metai.

H.Marshallas mirė, po vestuvių praėjus 14 mėnesių, tačiau jo suaugęs sūnus Everettas Pierce'as Marshallas užginčijo A.N.Smith teisę į milijardieriaus palikimą, o ši byla pasiekė JAV Aukščiausiąjį Teismą.

Įspūdingos išvaizdos šviesiaplaukė praeito amžiaus 10–ame dešimtmetyje buvo laikoma viena iš labiausiai geidžiamų moterų pasaulyje. Ji pakeitė mados namų „Guess Jeans“ ankstesnį veidą – supermanekenę Claudią Schiffer, o 1993 metais buvo paskelbta „Playboy“ metų mergina.

Tačiau A.N.Smith vėliau retai kada pritraukdavo žiniasklaidos dėmesį ir ne kartą buvo pasirodžiusi viešumoje apsvaigusi nuo alkoholio ir kitų psichotropinių medžiagų.

A.N.Smith dukrą Danielynn augina mergaitės tėvas Larry Birkheadas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius