-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victoria Beckham pasiilgino plaukus (nuotraukos)

Pirmąsyk po to, kai internete pasklido gandas apie vienos garsiausių pasaulyje Beckhamų poros skyrybas, viešai pasirodžiusi Victoria Beckham nustebino gerokai kitokia šukuosena.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Scanpix“ nuotr.

Trumpai kirptus plaukus jau kurį laiką nešiojusi dizainerė ir buvusi atlikėja pasipuošė tamsiais poilgiais banguotais plaukais. Akivaizdu, kad dėl naujo įvaizdžio V.Beckham tekoprisiauginti plaukus.

Šeštadienį į Pietų Prancūziją su trimis sūnumis ilsėtis atvykusi V.Beckham atrodė laiminga ir atsipalaidavusi, tarsi jos nė nebūtų palietusios kalbos apie galimas skyrybas su futbolininku Davidu Beckhamu. Tačiau nors 36-erių moteris buvo rami, kalbos jos tikrai neaplenkė, mat atstovė spaudai buvo priversta paneigti visos žiniasklaidos platinamus gandus.

V.Beckham Kanuose pademonstruota nauja šukuosena – tik viena iš daugelio  jos išmėgintų. Žinoma moteris buvo ir ilgaplaukė, ir trumpaplaukė, tamsi ir šviesi.

Garsenybė su sūnumis Brooklynu, Romeo ir Cruzu apsistojo šeimai priklausančioje viloje Bargemone. Vėliau čia atvykti turėtų ir D.Beckhamas, kuris šiuo metu su Anglijos rinktine yra Pietų Afrikos Respublikoje.

V.Beckham ilgais plaukais galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius