-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Victoria's Secret“ grožybės – ir ant Rihannos kūno

Niujorke vykęs „Victoria's Secret“ madų šou, kaip visuomet, buvo stulbinantis. Tarp dailių, angelo sparnais pasipuošusių modelių, pridengusi kūną seksualiais apatiniais, šiemet ant scenos pasirodė ir dainininkė Rihanna. Atlikėjai toks išbandymas patiko. Susižavėję renginiu liko ir Justinas Bieberis, ir Bruno Marsas, turėję garbės iš arti išvysti podiumo gražuoles.
Rihanna
Rihanna / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Victoria's Secret“ madų šou modeliams yra tarsi karjeros olimpas. Pakvietimu dalyvauti šiame renginyje džiaugiasi ir popžvaigždės.

Ant scenos šįkart pakviesta Rihanna. Atlikėja savo kūną buvo pridengusi ne ką labiau nei apatinius demonstavusios ilgakojės manekenės. Tokia patirtis Rihannai patiko. „Twitteryje“ ir „Instagram“ ji netrukus paviešino užkulisiuose darytas nuotraukas, jas paskanino neįprastais komentarais: „Vienas didelis kambarys, pilnas blogų kalių“ („One big room, full of bad bitches“). 

„Victoria's Secret“ vakaro metu nepamiršta ir apie vaizdą anapus tviskančios scenos – audra stipriai niuniokojo Niujorką, miestą, kuriame kasmet vyksta madų pristatymas. „Victoria's Secret“ ir transliacijos teises turintis „CBS“ paskelbė paaukoję nukentėjusiesiems. 

Visa kita vyko, kaip ir ankstesniais metais:  spindinčioje scenoje gražuolės su angelo sparnais demonstravo įspūdingo apatinio trikotažo kolekcijas.

Pristatyti 2,5 mln. dolerių vertės 5 200 brangiais ir pusbrangiais akmenimis išpuoštą ir centre 20 karatų baltuoju deimantu padabintą „Svajonių liemenėlę“ garbė teko modeliui Alessandrai Ambrosio. Brazilė yra viena daugiausiai uždirbančių modelių pasaulyje. 

AFP/Scanpix nuotr./Justinas Bieberis, Rihanna (centre) ir Bruno Marsas su Victorias Secret modeliais
AFP/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis, Rihanna (centre) ir Bruno Marsas su „Victorias Secret“ modeliais


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius