-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmona nutarė atleisti Wayne‘ui Rooney

Neištikimybės skandalo draskoma Anglijos futbolininko Wayne‘o Rooney šeima, regis, dar nesubyrės. Neištikimojo vyro žmona Coleen nutarė atleisti, tačiau pažadėjo, kad pasigailėjimo nebus, jei jis dar kartą pasuks į kairę.
W.Rooney nusifilmavo vaizdo klipe
Wayne'as Rooney / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Britų spauda pateikė dar daugiau detalių, kaip 24-erių W.Rooney, kol jo bendraamžė sutuoktinė laukėsi, buvo neištikimas su dviem prostitutėmis. Coleen ir W.Rooney augina dešimties mėnesių sūnų Kai.

Užvakar, nors ir skirtingais automobiliais, pora grįžo į bendrus namus. Kaip teigė dailymail.co.uk, Coleen vyrui iškėlė ultimatumą – dar vienas nuotykis ir jų santykiams galas. „Atrodo, kad reikalai taisosi, jie kalbasi apie bendrą ateitį“, – žurnalistams prasitarė poros draugas. Kitas šeimos bičiulis pasakojo, esą C.Rooney suteikė vyrui dar vieną progą tik su sąlyga, kad kurį laiką W.Rooney turės paisyti griežto bandomojo laikotarpio.

„Jei vėl nutiktų kas nors panašaus, Coleen nedvejodama skirsis, – sakė šaltinis. – Galas ir Wayne‘o naktinėjimams su draugais, bent jau kol kas. Praeis daug laiko, kol šeimoje vėl įsivyraus pasitikėjimas. Tiesa, jis tikina išmokęs šią karčią pamoką.“

Futbolininko šeimą sukrėtė skandalas, kai prieš porą savaičių pasirodė informacija apie W.Rooney pasilinksminimus su prostitutėmis – 21 metų Jenny Thompson ir 23-ejų jos drauge Helen Wood.  Šios moterys per žurnalistus atsiprašė futbolininko žmonos.

Ši savaitė neištikimybę išgyvenusiai ir radusiai jėgų atleisti Coleen buvo itin sunki. Jauna moteris daug laiko praleido ligoninėje, kur padėjo rūpintis sunkiai sergančia 12-mete seserimi, gydoma dėl smegenų sutrikimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius