-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 29

15-ojo gimtadienio proga „Biplan“ naują singlą pristatys Lietuvos devintokams fizikos pamokoje

Spalio 1-ąją „biplanai“ taps penkiolikmečiai! Savo gimtadienį grupė ketina paminėti Kaune ir Vilniuje, kur bus surengti išskirtiniai pasirodymai. Tačiau tai dar ne viskas. Pernai albumą „Nuodai. P.S. Lyg paskutinį kartą“ išleidęs Vilniaus kolektyvas gimtadienio proga „kitaip“ padovanos savo klausytojams naujausią kūrinį.
Biplan
„Biplan“

„Grupėje esame pasižadėję, kad per savo gimtadienius klausytojams dovanosime ką nors ypatinga, todėl šįkart specialiai jiems sukūrėme dainą. Šiuo atveju svarbi ne tik daina. Norėtume prieš pristatydami dainą radijo klausytojams ir  televizijos žiūrovams leisti ją išgirsti mūsų bendraamžiams, tai yra tiems žmonėms, kuriems yra penkiolika metų“, – paslaptingai kalbėjo grupės lyderis Maksas.

Vilniečių ketvertukas savo naują dainą gimtadienio šventės išvakarėse pristatys vienos Lietuvos mokyklos devintai klasei. Kuriai? Kol kas neaišku. Aišku tik tai, kad laimingoji gali būti bet kuri 9 Lietuvos klasė, kurios pamokų tvarkaraštyje trečiadienį yra fizikos pamoka.

„Viskas, ką reikia padaryti norint išgirsti mūsų naująją dainą pirmiesiems, – užregistruoti savo klasę siunčiant elektroninį laišką, kuriame būtų nurodytas mokyklos pavadinimas, klasės auklėtojos vardas, pavardė ir, žinoma, fizikos pamokos, vyksiančios trečiadienį, laikas bei kabineto numeris. Burtų būdu išrinkę vieną klasę, apsilankysime joje spalio 6 dieną ir  fizikos pamokoje esantiems mokiniams leisime pirmiesiems įvertinti dainą, kuri nuo mūsų gimtadienio dienos skambės Lietuvos radijo stotyse“, – kalbėjo grupės gitaristas Olegas.

Paklausti apie tokio pristatymo idėjos gimimą, grupės nariai vieningai teigė, kad tokią mintį pasufleravo pati daina: „Juk mes visi buvome mokykloje. Tad būtent trečiadienį, kai būsime įkopę jau į šešioliktus metus, norime bent akimirkai į ją grįžti ir susitikti su bendraamžiais fizikos pamokoje. Juolab kad ir daina neatsiejamai su tuo susijusi... Daugiau kol kas nebesakysime nieko“, – nukirto „Biplan“ vokalistas Maksas.

Todėl devintokai, norintys pirmi išgirsti naujausią „Biplan“ dainą savo klasėje per fizikos pamoką, turėtų arba siųsti visus reikalingus duomenis adresu    15@biplan.lt arba susisiekti su grupe svetainėje „Facebook“. Vienintėlis kriterijus – fizikos pamoka devintokų  pamokų tvarkaraštyje trečiadienį.

Beje, „biplanai“ primena, kad 15-ąjį gimtadienį grupė švęs Kaune, klube „Papa Jazz”, spalio 1 dieną 21 val.  ir Vilniuje, klube „Havana Social Club“, spalio 8 dieną 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius