-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 30

Alex Gaudino ir Ignas Vilniuje surengs naujausių singlų dvikovą

Jau kitą savaitgalį sostinės „Ūkio banko teatro arenoje“ įvyks didelis gimtadienis. Beveik 3000 dienų, 70 tūkstančių valandų ir per 4 milijonų minučių nenutrūkstamo eterio švęs šokių muzikos radijo stotis „Power Hit Radio“.
Alex Gaudino
Alex Gaudino / Koncerto organizatorių nuotr.

Vienoje didžiausių šio pavasario diskotekų pasirodys tiesiai iš Brazilijos atkeliaujantis garsiausias Italijos didžėjus Alex Gaudino. Kartu su svečiu gros bene stipriausi Lietuvos šokių muzikos scenos atlikėjai – didžiulį ištikimų gerbėjų būrį turintis Mindaugėlis ir Ignas.

Beje, šiuo metu JAV, Majamyje esantis Ignas kartu su Alex Gaudino renginio metu stos į neoficialią kovą dėl dėmesio ir populiarumo. Taip jau sutapo, kad jie beveik vienu metu išleido du šokių muzikos hitus, kuriuose dainuoja pasaulyje gerai žinomos dainininkės. Tad gimtadienio metu didžėjai susirinkusiai miniai tikrai testuos šiuos, ne vienos šokių muzikos garsenybės jau įvertintintus kūrinius. Ir, žinoma, tikėsis didesnio palaikymo.

Alex Gaudino naujo singlo balsas – Kelly Rowland

Vos prieš kelias savaites gimtadienio tortas numeris vienas – Alex Gaudino – pasauliui padovanojo savo naujausią singlą „What a Feeling“, įrašytą su pop muzikos žvaigžde Kelly Rowland. Ji kartu su Beyonce anksčiau buvo daugiausia pasaulyje įrašų pardavusios moterų grupės „Destiny's Child“ narė. „Grammy“ laimėtoja, per 30 milijonų įrašų pardavusi Kelly, Lietuvoje labiausiai žinoma iš jos atliekamų dainų „Work“ bei „Dilemma“, Prieš kelis metus amerikietė kartu su David Guetta dar įrašė nuostabią dainą „When love takes over“.

Alex Gaudino feat. Kelly Rowland – „What a Feeling“:

VIDEO: Alex Gaudino Feat. Kelly Rowland - What A Feeling (Radio Edit) COVERART

Pernai Alex Gaudino topuose karaliavo su super hitu „I‘m In Love“, akivaizdu, kad šie metai bus skirti jo ir Kelly Rowland duetui. „What a Feeling“ iš karto debiutavo Didžiosios Britanijos populiariausių singlų top dešimtoje vietoje. Pastarosiomis dienomis šią dainą ypač dažnai galima pamatyti dalinantis socialiniuose tinkluose, o daugybė skirtingų šios dainos video įrašų „Youtube“ renka tūkstančius peržiūrų.

Ignas ir Tiesto vokalistė susivienijo sėkmei

Bet ne viskas bus Alex Gaudino rankose. Antrasis radijo stoties gimtadienio tortas – Ignas – taip pat neseniai pristatė savo radijui skirtą singlą „Hold On“ bei netrukus pristatys atskirą leidinį. Melodingą šokių muzikos kūrinį įdainavo Londone gyvenanti Julie Thompson, kurios balsas gerai pažįstamas pasaulio šokių muzikos mėgėjams. Britės balsą galima išgirsti Tiesto, James Holden, Andy Duguid ir kitų kūriniuose.

Ignas feat. Julie Thompson – „Hold On“:

 

Nors radijo singlas pasirodė tik praėjusią savaitę, klubams skirtą „Hold On“ versiją Ignas jau ne vieną sykį sėkmingai išbandė didžiausiuose šokių muzikos renginiuose Lietuvoje, Latvijoje bei JAV. Taip pat šį kūrinį karščiausiuose pasaulio renginiuose senokai groja ir vienas už kitą garsesni užsienio didžėjai – nuo Markus Schulz iki Sharam. Igno kolegos bei muzikos specialistai kaip susitarę jo darbui žada šviesų rytojų.

Tad jau kitą penktadienį, balandžio 8 d., „Power Hit Radio“ aštuntojo gimtadienio metu „Ūkio banko teatro arenoje“ sužinosime, kam labiau plos sostinės arenoje susirinkę šokių muzikos gerbėjai – lietuviškai britiškam „Hold On“ ar itališkai amerikietiškam „What a Feeling“. Žinoma, laukia ne tik kova, bet ir septynios valandos kokybiškos muzikos. Tad jau nuo 22 val. renginyje be jokių kompromisų – Mindaugėlis, Ignas ir Alex Gaudino.

VIDEO: alex

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius