-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 24

Atšaukiami Ryčio Cicino ir Giulijos koncertai provincijoje: neapsimoka koncertuoti 20-čiai žmonių

Ne vienerius metus scenoje dainuojantys atlikėjai vis stengiasi nustebinti savo gerbėjus: neretai jie sugalvoja pasirodyti duetu ar pasikviečia šokėjus, pritariančius dainininkus, ieško kitų kelių, norėdami sudominti klausytojus. Estrados princu vadinamas Rytis Cicinas kartu su kita estrados žvaigžde dainininke Giulija nusprendė suvienyti jėgas ir klausytojus kviesti į bendrus judviejų koncertus provincijose. Deja, mintis toli gražu nepasiteisino.
Rytis Cicinas ir Giulija
Rytis Cicinas ir Giulija / Organizatorių nuotr.

R.Cicinas ir Giulija kartu jau kurį laiką koncertuoja provincijose, tačiau ne vienas judviejų koncertas buvo atšauktas dėl per mažo klausytojų susidomėjimo. Vienas iš  jų šį penktadienio vakarą turėjo įvykti Ignalinos rajone esančiame Ceikinių kaime, tačiau jis taip pat jau atšauktas.

Feisbuke šiam renginiui buvo sukurta speciali grupė, kurioje kaip neva vyksiantys į šį koncertą pasiskelbė net 12 tūkstančių žmonių, o 420 pažymėjo, kaip galbūt dalyvausiantys.

Vis dėlto nesunku pastebėti, kad toks būrys susirinkusiųjų feisbuke prie šio renginio tėra netikėtai paplitęs pokštas – akivaizdu, kad žmonės į koncertą iš tiesų vykti nė neketino, o komentaruose reiškėsi juokaudami, kviesdami kitus neva vykti į „nežinomą Ceikinių kaimą“, kad laukiantis renginys „net pranoks Selo koncertus“ ir panašiai.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rytis Cicinas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rytis Cicinas

Neperka bilietų

Realybė tokia, kad į bendrus R.Cicino ir Giulijos koncertus provincijoje bilietai perkami itin vangiai, todėl ir koncertas Ceikiniuose jau oficialiai atšauktas.

„Nesusirinko žiūrovai, neišpirko bilietų ir viskas… Dar buvo numatyti keli koncertai kartu su Ryčiu, bet paaiškėjo, kad renkasi per mažai žiūrovų – tik 20 ar 30. O tos kalbos, kad prieš pat koncertą gali susirinkti daugiau – nėra realios, netikiu. Jau atšilo orai, žmonės turi reikalų, į sodus važiuoja, gal neturi laiko…“ – svarstė Žmonės.lt kalbinta Giulija.

Bilieto kaina į šį koncertą Ceikiniuose – 5 eurai, vaikams nuo 5 iki 9 metų imtinai – tik 2,32 euro, o koncerto dieną buvo planuotas bilietų pabrangimas iki 6 eurų.

TV3 nuotr. /Giulija
TV3 nuotr. /Giulija

Dainininkė Giulija teigė, kad dėl dvidešimties žmonių koncerto rengti visiškai neapsimoka, nes jis atlikėjams būna ne tik kad visiškai nepelningas, o dar ir nuostolingas: „Mes viską paskaičiavome ir supratome, kad tikrai neišeis koncertuoti – vien kelionė trunka tris valandas, o kol suvažinėtume pirmyn-atgal…“

Paklausta, gal ateityje planuoja su R.Cicinu koncertuoti didesniuose miestuose – juk juose daugiau gerbėjų, geresnės reklamos ir koncertavimo sąlygos, todėl galbūt ir klausytojų susirinktų daugiau, Giulija teigė, jog tokių planų nenumatyta. „Kol kas nieko negaliu pasakyti… Artėja kiti darbai, vasara, bus matyti“, – nedaugžodžiavo ji.

Skelbiama, kad koncertą organizuoja „Grojantys Ceikiniai“ – susisiekus su prisistatyti nepanorusiu atstovu, šis negalėjo nuslėpti pasipiktinimo, kodėl išvis tuo domimasi.

„Reikia manyti, kad buvo parduota per mažai bilietų. Atlikėjai žiūri, ar jiems apsimoka, o čia ir atstumas nemažas, ir visa kita... Kituose kaimuose irgi neperka. Nieko nekomentuosiu daugiau, nebus koncerto ir viskas“, – pasipiktinęs sakė jis ir suskubo baigti pokalbį.

VIDEO: Rytis Cicinas ir Giulija Dauguose 2011 05 13

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius