Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 05

Benamiu tapęs Merūnas Vitulskis dainuodamas per 15 minučių „uždirbo“ 20 eurų: žiūrėkite vaizdo įrašą

Dainininkas Merūnas Vitulskis ryžosi studentų pasiūlytam eksperimentui – sutiko apsimesdamas benamiu uždainuoti Kauno senamiesčio požeminėje perėjoje. Solistas per 15 minučių surinko 20 eurų.
Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis / Video kadras

Balandžio 8 d. Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre vyks „Gitarų vakaras 2016“. Šį renginį jau 18-ąjį kartą organizuoja KTU Statybos ir architektūros fakulteto studentų atstovybė STATIUS.

Aktyviausieji fakulteto studentai organizuoją koncertą, kuriame suteikiama galimybė pasirodyti jauniems, dar neatrastiems talentams, kuriems nesvetima muzika, dainavimas.

Renginį pristatančio filmuko pagrindiniu herojumi tapo Merūnas Vitulskis. Vyras priėmė iššūkį ir pasiryžo sudalyvauti eksperimente: uždainuoti Kauno senamiesčio požeminėje perėjoje, apsemetant benamiu.

Siekiant atkreipti dėmesį į tai, jog dažnai pradedantieji atlikėjai yra nuošalyje, o jų talentas lieka nepastebėtas, sukūrėme vaizdo klipą, parodantį kaip visuomenė reaguoja į nežinomą muzikantą ir kaip pasikeičia jų susidomėjimas atlikėju, kai atskleidžiama, jog šis žmogus yra žinomas, šiuo atveju - Merūnas Vitulskis. Primename, jog balandžio 8 d. “Žalgirio” arenos amfiteatre vyks “GITARŲ VAKARAS’16”, kurio metu nežinomi atlikėjai turės galimybę atskleisti savo talentą ir būti įvertinti. Plačiau apie renginį: http://bit.ly/1SsYTRqOperatorius/montuotojas: Povilas Stankūnas

Posted by STATIUS on Monday, April 4, 2016

Iš pradžių Merūnas traukė visiems puikiai žinomas lietuvių estrados dainas, o vėliau atskleidė tikrąsias savo balso galimybes. Merūnas padainavo kelias arijas, sau įprastu klasikiniu stiliumi, tiesa, jau nebeslėpdamas veido po akiniais ir kepure. Pastarojo balsas skambėjo net požeminės perėjos prieigose, taip aplink benamiu apsimetusį atlikėją susirinko nemažas būrys žmonių, kuris vainikavo „benamio“ pasirodymą plojimais.

Pats Merūnas nusistebėjo, kad vos per 15 minučių surinko 20 eurų.

Šis filmukas yra ne tik renginio reklama, bet ir svarbi socialinė žinutė – kiekvienas, net ir pradedantysis muzikantas, ateityje gali tapti įstabiu atlikėju, tik negalima likti abejingais. Galų gale, žmogaus gebėjimas muzikuoti/dainuoti nepriklauso nuo socialinės padėties ar užimamo statuso visuomenėje, tai – dovana, kuria gali būti apdovanotas bet kuris iš mūsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius