-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 29

Džordana Butkutė naują albumą pristatys su naujai suburta grupe

Naujausią savo albumą popscenos karalienė Džordana Butkutė ketina išleisti dar šiais metais. Dainininkė žada, kad jis bus visai kitoks, nei iki šiol išleisti: kitokios bus ne tik atlikėjos dainos, skirsis ir pats skambesys – albumas įrašytas grojant gyvos muzikos grupei. Šią savaitę Dž.Butkutė pradeda albumo pristatymo koncertų repeticijas, moteris džiaugiasi, kad su ja ir vėl pasirodys gyvo garso grupė.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / Teodoro Biliūno/ Žmonės.lt nuotr.

Anot Dž.Butkutės mylimojo ir jos vadybininko Elegijaus Strasevičiaus, gyvos muzikos grupė albumui įrašyti pasirinkta siekiant kitoniško skambesio.

„Nusprendėme, kad norime girdėti ne programuotą muziką, o gyvus instrumentus. Juk dažniausiai dabar albumuose skamba ne gyva muzika. Įrašinėti gyvų instrumentų skambesį, žinoma, yra brangiau ir sudėtingiau, tačiau išgaunamas kitoks skambesys“, – portalui Žmonės.lt sakė jis.

Elegijus Strasevičius
Elegijus Strasevičius

Visas Dž.Butkutės albumas jau beveik įrašytas, liko atlikti vos kelis patobulinimus. Albume skambės 12-13 visiškai naujų atlikėjos dainų, jas įrašinėjant dainininkei grojo šeši muzikantai.

Nors išleisti albumą ketinama jau lapkričio pabaigoje arba gruodžio pradžioje, jis vis dar neturi pavadinimo. „Tiesą sakant, pavadinimo dar nesugalvojome. Tai bus visiškai kitoks kūrinys, nei iki šiol buvę Džordanos albumai. Niekaip negalime apsispręsti“, – sakė E.Strasevičius.

Albumą Dž.Butkutė ketina pristatyti specialiai surengtame koncertiniame ture. „Išleidę albumą surengsime koncertinį turą per didžiausius Lietuvos miestus – planuojame kokius 15 pasirodymų, tačiau jie bus nedideli: pasirodysime kultūros namuose. Tai bus albumo pristatymas“, – pasakojo vadybininkas.

Koncertinio turo metu, anot E.Strasevičiaus, taip pat skambės tik gyva muzika: „Pasirodysime su muzikantais, jų bus dar daugiau nei albumo įrašuose – prisidės violončelininkai ir pritariantieji vokalistai.“

Pati Dž.Butkutė neslepia džiaugsmo dėl susibūrusios grupės ir nekantrauja pradėti pasirodymų repeticijas. „Būtinai noriu pasidalinti – netelpu savyje! Šiandien pirmąkart susirinkome visi kartu. Aš vėl turiu tikrą grupę!!! Negrojome, nerepetavome, susirinkome aptarti tolimesnių planų, paplepėti, susipažinti. Ateinančią savaitę pradėsime repetuoti albumo pristatymą“, – sekmadienį sakė ji.

Vyras atskleidė, kad norėta kovo mėnesį albumą pristatyti didžiosiose arenose, tačiau kolektyvas suprato, kad tam pasiruošti jie tiesiog nespės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius