-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 10

„G&G Sindikatas“ ruošiasi koncertui „Lofte“: pristatys jautriausias muzikines sakmes

Lietuvos hiphopo grandai „G&G Sindikatas“ grįžta su tradiciniu kasmetiniu koncertu menų fabrike „Loftas“. Jau kovo 4 dieną repo kolektyvas žengs per savo albumų retrospektyvą, paliesdami net jautriausias suburtų sakmių detales.
„G&G Sindikatas“
„G&G Sindikatas“ / Veehouse nuotr.

Vos prieš metus išleidę naują albumą „Revoliucijos garso takelis“ sindikato vyrukai nenustygsta vietoje tiek savo kūrybine, tiek koncertine veikla. Naujas užmojis – koncertas simboliniu pavadinimu „Sakmės“.

„Man sakmės yra tai, ką žmonės perduoda iš kartos į kartą. Tai, kas turi išliekamąją vertę. Sindikato muzika palietė ne vieną žmonių kartą ir sociumą. Mes stengiamės kurti ne vienadienę muziką. Būtent tam bus skirtas šis renginys; jame keliausime per mūsų istoriją, per prasmes ir akcentus“, – apie būsimą koncertą atvirauja Gabrielius Liaudanskas-Svaras. 

Veehouse nuotr./„G&G Sindikatas“
Veehouse nuotr./„G&G Sindikatas“

„G&G Sindikato“ vyrukai neslepia, jog šiuo koncertu keliaus po plačią, net 6 studijinių albumų, diskografiją. Didžiausia planuojama pasirodymo staigmena, jog klausytojas bus stebinamas mažai girdėtais kūriniais, o kartu palepintas naujai aranžuotais laiko patikrintais hitais.

„Koncerte pabandysim savo sakmes įvilkti į šiek tiek kitokį nei įprasta skambesį bei vaizdą. O kartu papasakosim šį tą naujo“, – intriguojančiai apie pasirodymą sako Donatas Juršėnas-Donciavas. Taip pat išskirtiniam koncertui ruošiamas slaptas kviestinių muzikantų desantas. 

Istorija ir tradicija tęsiasi, todėl „G&G Sindikatas“ kursuoja po savo poetinių sakmių vingius jau kovo 4-ąją dieną ant menų fabriko „Loftas“ scenos. Čia naujai suskambės užtikrinti grupės hitai bei dar niekad neafišuoti kūriniai. Sekamos sakmės iš naujo.

VIDEO: G&G Sindikatas - Bestija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius