Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 13

„Green night“ šturmas – nuo Latvijos iki Prancūzijos

Naktinio gyvenimo veidą reprezentuojantis projektas „Green night“ žaliuoju „virusu“ jau spėjo užkrėsti Braziliją ir sugundė DJ Chernobyl 2011.09.30 atstovauti savo šalį visą naktį Vilniuje truksiančio vakarėlio metu. Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad projektas siautėja ir toliau, į savo muzikinę programą įtraukdamas vis daugiau kokybiškos muzikos atstovų iš visos Europos: projekto idėjai neatsispyrė Latvija ir Prancūzija.
GREEN NIGHT
GREEN NIGHT / Organizatorių plakatas

„Tarantino“ pakvips prancūziško „funk“ vakarėlio dvasia

Paskutinį rugsėjo penktadienį klubas „Tarantino“ taps vakarų Prancūzijos „gatvės kultūros“ sklaidos centru. Prodiuseris, „breakdance“ kovų DJ‘us, graffiti atstovas, DJ Marrrtin (Junkadelic Zicmu & Stereophonk) neabejotinai išjudins visus „klubinėtojus“. Patys prancūzai pripažįsta, kad didžiuliuose klubiniuose renginiuose ir tokiuose šokių įvykiuose, kaip „BBOY UNIT“ grojantis DJ Marrrtin yra geriausias „funk“ muzikos atstovas iš Prancūzijos: „Mūsų šalies vakarai garsūs savo naktine „gatvės“ kultūra, tad šokiams su tokiu vakarėlio vedliu, kaip DJ Marrrtin geriau ruoškitės jau dabar!”,- pataria į „Green night“ iš Prancūzijos atvykstančio DJ‘aus fanai.

VIDEO: Dj Marrrtin Over & Under ground

 Atvykę į „Tarantino“ taip pat išgirs Luk & Tad (Rap is Cool)  + mini home production live.

Latvija prisideda prie „Green night“ idėjos sklaidos

Antrus metus iš eilės vykstančio klubinio projekto idėja pasiekė ir kaimyninės Latvijos ausis: „Crystal Sound System“ atvyksta iš Latvijos „Žaliąją naktį“ surengti savo pasirodymą „Baltuose drambliuose“, kartu su „Amenų broliais“, specialiai dėl „Green night“ vienam vakarui virstančiais „Amenų Džiunglės Goes Green“ projektu. Judesiui trankiais „drum and bass“ ir „jungle“ muzikos ritmais užvedinės JaZzy (Amenų Broliai, Zip FM), Cr-Edit (Amenų Broliai, Zip FM), Red1 (Full Flavour, Opus 3), Recin (Anamorphic, Jungletrain.net). Patyrę ir ištikimi „drum and bass“ bei „jungle“ muzikos formatui DJ‘ai turėtų užkurti tikrą pirtį!

„Vasaros terasoje“ – Lietuvoje dar nematytas pasirodymas

Muzikos kūrėjas bei atlikėjas Vaiper Despotin paskutiniu metu triūsė prie naujų muzikinių idėjų įgyvendinimo kartu su Migle Vilčiauskaite, tačiau „Green night“  projekte, Mokytojų namų kiemelyje įsikūrusioje “Vasaros terasoje” Vaiper Despotin šįkart pasirodys vienas. Ir ne su mikrofonu rankose, nes pasirodymas bus ne MC amplua, o instrumentinis. “Tai tikra intriga, nes šią muzikinę idėją jau matė Berlynas bei Londonas, o Lietuvos muzikinėje padangėje su jau senai brandinta, bet nesenai pradėta įgyvendinti idėja startuosiu būtent per „Green night“, – aistras kursto Vaiper Despotin.

Tą pačią naktį „Vasaros terasoje“ Dee & Kamy spalvins žaliomis repo melodijomis, o latvių kompanija „Apofeoz Sound System“ atvyks surengti „reggae“ stiliaus muzikinio įvykio.

„Green night“  ambasadoriaus „sostu“ taps „Tamsta club“

Šiemet projekto ambasadoriumi išrinktas, „Green night“  balsu, siela ir kūnu tapęs Saulius Prūsaitis kartu su „Happyendless“ rugsėjo 30-ąją pasirodys „Tamsta club“. Electro-rock grojančios grupės lyderis džiaugiasi, kad atsiranda projektų, supažindinančių su kokybiška muzika ir klubine kultūra: „Esu šių metų „Green night“ ambasadorius, bet noriu kviesti visus naktinius klubus, visus muzikos kūrėjus, atlikėjus, muzikines kompanijas ir grupes, visą tautą nešti šią vėliavą kartu su manimi. Visi kartu būkime gražaus projekto dalimi ir skleiskime jo idėją mūsų šalyje bei už jos ribų“.

„Happyendless“ pasirodymą „Tamsta club“ scenoje pakeis žymiausias plokštelių sukiotojas DJ Mamania. Iš patirties daugelis klubinėtojų žino, ką reiškia šio scratch‘ų virtuozo atsistojimas už pulto – kad naktis tikrai neprailgs.

Muzika, muzika ir dar daugiau muzikos

Prie „Green night“  šiemet prisijungė dar daugiau, net 16 didžiausių sostinės naktinio pasilinksminimo vietų ir klubinės kultūros centrų, o projektas nepaliauja su unikalia idėja supažindinti ir kitų Europos šalių.

Galybė įvairių muzikinių kompanijų, grupių bei atlikėjų, persipynę skirtingi muzikos stiliai bei žanrai – tai tikrasis „Green night“ veidas.

Pailsėkit, nes 2011.09.30 nemiegos niekas. Kas ne su mumis, tam – labanakt!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius