Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 05

Į Robbie Williamso koncertą Kaune suplūdo tūkstantinė gerbėjų minia

Kol vieni ridinėja velykinius kiaušinius, kiti nekantriai traukė į Kauno „Žalgirio“ areną. Čia pasirodymą surengė viena labiausiai lauktų popscenos žvaigždžių - milijonus gerbėjų visame pasaulyje turintis Robbie Williamsas. Šventinį sekmadienį jis Lietuvoje pakvietė į vieną iš kelių savo gastrolių turo „Let Me Entertain You“ programos koncertų.
Robbie Williamso koncerto Kaune svečiai
Robbie Williamso koncerto Kaune svečiai / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Apie R.Williamso koncertą skaitykite čia. Tūkstantinė minia į neeilinį šou plūdo smagiai nusiteikusi. Ne vieno gerbėjo rankose – specialiai šiam koncertui pasiruošti plakatai, marškinėliai ir kita dainininką reklamuojanti atributika. Akivaizdu, kad daugelio melomanų širdis užkariavęs R.Williamsas metams bėgant nepraranda populiarumo.

O tarp gerbėjų – ir būrys garsenybių: koncerto nepraleido Liepa Mondeikaitė su sužadėtiniu Evaldu, Marijonas Mikutavičius su mylimąja Ieva Daugirdaite, Donatas Montvydas, Stasys Povilaitis, Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, Haroldas Šklėrius ir kiti.

Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Stasys Povilaitis
Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Stasys Povilaitis

Muzikanto gerbėjų neišgąsdino ir nepigūs bilietai (keli šimtai laimingųjų galėjo įsigyti juos po 69 eurus, tačiau norintys stebėti koncertą išskirtinėmis sąlygomis specialioje, VIP gerbėjams skirtoje, zonoje už bilietus nepagailėjo ir po 150 eurų), jie buvo išpirkti akimirksniu – per pirmą pardavimo savaitę jau buvo parduota apie 80 proc. visų bilietų.

R.Williamsas Lietuvos scenoje – itin lauktas svečias. Apie galimą 41-erių britų superžvaigždės koncertą šalyje kalbos sklandė dar prieš gerus dešimt metų. Tuomet dainininko gerbėjams buvo numestas jaukas apie galimą jo pasirodymą Vilniuje. Deja, šou taip ir nebuvo patvirtintas, o ištikimiausiems Robbie‘o muzikos mylėtojams teko palūkėti.

Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Vytautas Grubliauskas
Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Vytautas Grubliauskas

Garsenybė į Kauną atvyko koncerto išvakarėse, jis apsistojo Kauno viešbutyje „Park Inn“.

R.Williamso gerbėjus „apšildė“ trijų švedžių seserų – Gretos, Stellos ir Sunniva Bondessonų – folkroko grupė „Baskery“.

VIDEO: BASKERY - The Shadow (official video)
Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Marius Žičius su žmona Monika
Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Marius Žičius su žmona Monika

R.Williamso pasirodymas Kaune – vienas pirmųjų jo turo „Let Me Entertain You“ koncertas. Iškart po to muzikantas vyks į Rygą, vėliau jo laukia keli šou Rusijoje, Baltarusijoje, Lenkijoje.

Anksčiau superžvaigždė yra koncertavusi kaimyninėse šalyse – pernai Robbie Williamsas pasirodė Taline, Dainų slėnyje, kur į jo efektingą šou susirinko tūkstantinė minia – buvo parduota apie 60 tūkst. bilietų, į koncertą plūdo ir lietuviai. R.Williamsas yra koncertavęs ir Lenkijoje.

Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Robbie Williamso koncerto Kaune svečiai
Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Robbie Williamso koncerto Kaune svečiai

Prieš daugiau nei 20 metų grupėje „Take That“ debiutavęs Robbie Williamsas, 1996-aisiais pradėjo solinę karjerą, kurioje – daugybė įspūdingų pasiekimų. Dainininko įrašai parduoti daugiau nei 70 milijonų egzempliorių tiražu. Jo kolekcijoje yra 17 Britų muzikos apdovanojimų – daugiau nei bet kurio kito atlikėjo ar grupės.

Dainininko diskografijoje yra net kelios dešimtys visoje Europoje išpopuliarėjusių hitų – „Feel“, „Angels“, „Millennium“, „Let Me Entertain You“, „Kids“, „Supreme“, „Rock DJ“ ir daugelis kitų.

Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Robbie Williamso koncerto Kaune svečiai
Teodoro Biliūno/15min.lt nuotr./Robbie Williamso koncerto Kaune svečiai
VIDEO: Robbie Williamsas išsirengia vaizdo klipe „Rock DJ“
VIDEO: Robbie Williamso hito „Angels“ vaizdo klipas
VIDEO: Robbie Williams - Feel
VIDEO: Robbie Williams - Let Me Entertain You

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius