Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 14

Ilgasis Joninių savaitgalis Nidoje – su Sel, Erica Jennings, „Happyendless“ ir kitais

Šokiais iki ryto didžiuosiuose miestuose pagarsėję „Jager“ vakarėlių organizatoriai tęsia pernai gimusią vasaros tradiciją – savaitgalio renginių serijas Nidoje.
TABAMI NO DJ's
TABAMI NO DJ's / Jager nuotr.

Šiais metais pirmas „Ice ice Jager“ trijų dienų vakarėlis suplanuotas birželio 23 – 25 d. (Joninių savaitgalį) „Corona beach bar“. Savaitgalio programoje surašyti grupės ir atlikėjai, kuriuos mažai kam reikia pristatinėti – SEL, TABAMI NO DJ`s ir Erica Jennings, „Happyendless“ , Sisi, DJ Recoco bei Nidos dvasia – Rokelis LDR (Nida in Deep).

„Kartu linksmintis ir šokti iki ryto, gerą muziką groti, pamiršti miestą ir darbus, atsigaivinti ir vėl visiems paplūdimyje susirinkti... Taip esame nusiteikę – su rankomis, pakeltomis į orą!“, – ko tikėtis iš būsimo savaitgalio Nidoje pasakojo vienas „Jager“ vakarėlių organizatorių Gediminas Avižonis.

Daugiadienio vakarėlio programą birželio 23 dienos (ketvirtadienio) vakarą pradės TABAMI NO DJ's komanda su visada žavia Erica Jennings ir energinguoju Viktoru Diawara.

Penktadienio naktį užmigti neleis SEL dainos – ir tos, atmintinai išmoktos dar mokykloje, ir iš naujausio SEL albumo „Aš kaip žąsis“. O antrą penktadienio nakties dalį diriguos prie pulto stosiantis DJ Recoco ir Nidos vakarėlių dvasia – Rokelis LDR.

„Happyendless“ vyrai susirinkusiųjų nepasigailės trečiąją naktį - birželio 24 d. (šeštadienį). Roko, elektronikos, energijos ir šlapių marškinėlių tikrai netrūks. „Ruoškitės palikti batus prie scenos“, - vakarėlio baigtį prognozuoja Gediminas Avižonis. „Happyendless“ paskutinę vakarėlių ciklo naktį padės nenuoramos Sisi ir Rokelis LDR.

Žymūs lietuviškos muzikos veikėjai Nidos oro temperatūrą „Corona Beach Bar“ per tris naktis pakels bent dešimt laipsnių, o klimato svyravimų, šokių iki aušros ir karščio nebijančius vakarėlininkus atgaivins specialūs lediniai „Jager“ paruošti gėrimai.

VIDEO: "Tabami goes Clubbin"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius