Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 04

Internetą juokina įspūdingos figūros nuogalius Bryanas Hawnas, parodijuojantis pasaulinius hitus

Įspūdingos formos amerikietis Bryanas Hawnas juokina internautus savo komiškais vaizdo klipais, kuriuose parodijuoja pasaulinius hitus. Ir vis tai jis daro pusnuogis, vien su trumpikėmis.
Bryanas Hawnas
Bryanas Hawnas / Video kadras
Temos: 1 Humoras

Bryanas Hawnas savo kūnu taip didžiuojasi, kad beveik nerasi jokios nuotraukos ar vaizdo įrašo, kur jis būtų apsirengęs. O ir gerbėjų šiam vyrukui netrūksta – jo „YouTube“ kanalas turi apie 150 tūkst. prenumeratorių, jo „Instagram“ paskyrą seka per 70 tūkst. žmonių.

Puikiai treniruotu kūnu pasigirti galintis Bryanas dar ir kuria komiškas garsiausių pasaulio hitų parodijas – Bryanas perdainuoja, o kartais tiesiog žiopčioja pagal žinomų atlikėjų dainas, kurias iliustruoja itin atviri vaizdo klipai. Kol kas garsiausia jo parodija – Adele hito „Hello“.

Didžioji dalis Bryano gerbėjų – homoseksualai arba savo kūną itin mylintys vyrukai, sporto salėje tobulinantys kiekvieną figūros linkį. O įspūdinga figūra pasigirti galintis Bryanas negaili patarimų likimo draugams, kaip turėti tokį kūną kaip jo – jis net yra išleidęs puikiai fitneso entuziastų vertinamą knygą „The List“ (žinoma, gausiai iliustruotą jo nuotraukomis).

VIDEO: Bryanas Hawnas parodijuoja Adele hitą „Hello“
VIDEO: Bryanas Hawnas parodijuoja „One Direction“
VIDEO: Bryanas Hawnas parodijuoja Sią
VIDEO: Bryanas Hawnas parodijuoja Justiną Bieberį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius