-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 02

Iš penkių Vaido Baumilos koncertų „Cinema live“ liko vienas: „Gal šokom aukščiau bambos?“

Vietoje penkių suplanuotų dainininko Vaido Baumilos koncertų „Cinema Live“, turėjusių skambėti didžiausių šalies miestų arenose, įvyks tik vienas: atšaukti pasirodymai Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. V.Baumila koncertuos tik Kaune, didžiausioje šalies arenoje.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Iš viso V.Baumilos koncertai „Cinema Live“ turėjo vykti penkiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Kaune.

15min praneša, kad koncertai sostinėje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje yra atšaukti. Koncertas skambės tik Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 25-ąją.

Klaipėdoje turėjo vykti pats pirmasis „Cinema Live“ koncertas – jis buvo suplanuotas lapkričio 24-ąją.

Bilietus į „Švyturio“ arenoje turėjusį įvykti koncertą įsigiję žmonės juos gali grąžinti kreipdamiesi el.paštu info@bilietai.lt, pridėdami prašymą, pavedimo kopiją bei bilietų kopiją. Bilietus galima grąžinti iki lapkričio 30-osios.

„Cinema Live“ koncertas Panevėžyje turėjo skambėti gruodžio 3-iąją, Vilniuje – gruodžio 8-ąją. Bilietus į koncertus Vilniuje ir Panevėžyje įsigiję žmonės juos gali grąžinti tose kasose, kuriose įsigijo. Bilietus grąžinti galima iki gruodžio 22 dienos.

Informacija apie bilietų į koncertą Šiauliuose, kuris turėjo skambėti gruodžio 9-ąją, grąžinimą kol kas nepateikiama.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Romas Michailovskis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Romas Michailovskis

Prastai pirko bilietus

15min susisiekus su V.Baumilos vadybininku Romu Michailovskiu, jis paaiškino, kad keturi iš penkių koncertų atšaukti dėl prastų bilietų pardavimų.

„Mūsų koncertus „Cinema Live“ organizavo UAB „Vabalo filmai“. Dėl prastų pardavimų organizatorius nusprendė atšaukti keturis iš penkių koncertų. Bet kuriuo atveju aš, kaip Vaido atstovas, galiu šimtu procentų patikinti, kad visi pinigai už bilietus bus grąžinti. Čia negali kilti jokių klausimų. Visi, kas buvo įsigiję bilietus, atgaus pinigus“, – komentavo R.Michailovskis.

Dirbo milžiniška komanda. Gal šokom aukščiau bambos?

„Cinema Live“ koncertai turėjo būti itin įspūdingi. Kaip situaciją vertina pats atlikėjas ir jo komanda?

„Švelniai tariant, apmaudu. Šiems koncertams ruošėmės nuo metų pradžios, nuo sausio. Dirbo milžiniška komanda. Gal šokom aukščiau bambos? Pasiūlymą tokiems koncertams iš šio organizatoriaus gavome jau ne pirmą kartą. Galų gale sutikome. Dabar tokia situacija, kad bloga ji visiems – ir organizatoriams, ir Vaidui... Bet, manau, pasimokėme. Ateityje patys organizuosime“, – sakė R.Michailovskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius