Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2014 07 03

Įvertinkite: „Andrew Flame“ naujausią dainą su elektroninės muzikos prieskoniu – „Fangs“

Grupė „Andrew Flame“ esanti pačiame antrojo albumo užbaigimo įkarštyje, savo gerbėjams pristato dar vieną naują dainą su elektroninės muzikos prieskoniu - „Fangs“.
Andrius Grybauskas
Andrius Grybauskas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pasak grupės lyderio  Andriaus, ši daina buvo didelis iššūkis, nes buvo siekta surasti balansą tarp elektroninės muzikos sintezatorių ir gitaros garsų, tad teko iš širdies padirbėti, tačiau rezultatu grupė liko patenkinta. 

Andrius teigia, nors ir pirmasis muzikinis žanras, kuris pastūmėjo jį groti, yra bliuzas („Stevie Ray Vaughan“, „Jimi Hendrix“), dainininkas visada norėjo išbandyti atlikti įvairius muzikinius stilius. „Juk nėra muzikos žanro, kuris būtų geriausias, – teigia atlikėjas. – Visi muzikiniai žanrai yra įdomūs, sudėtingi, originalūs, todėl tik išeidamas už savo patogumo ribų tu sugebi atrasti naujus horizontus kūryboje“.

Grupė ruošiasi šiai dainai nufilmuoti muzikinį klipą, bet vis dar svarsto ar filmuoti užsienyje ar Lietuvoje. Tuo tarpu kol vyksta derybos dėl filmavimo vietos, grupė „Andrew Flame“ trečiam albumui jau turi sukūrę net keturias dainas. Autorius spekuliuoja, jog trečiasis albumas gali būti lietuviškas.

VIDEO: Andrew Flame - Fangs (Lyrics)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius