Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 11

Įvertinkite: debiutinį albumą ruošiantis reperis „Granitaz“ pristato naują kūrinį „Tu nelauk“

Kol internetinėje erdvėje sklinda kalbos apie į Lietuvą atvyksiančius pasaulinio garso hiphopo muzikos atlikėjus, šio muzikinio žanro atstovai iš mūsų gimtosios žemės „Granitaz“ ir „Osvė“ nesnaudžia ir pristato naują savo kūrinį „Tu nelauk“.
Reperis „Granitaz“
Reperis „Granitaz“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Prasidėję metai šiam duetui išties nusimato darbingi: šiandien publikuojamas kūrinys „Tu nelauk“ greičiausiai bus naudojamas kaip garso takelis viename trumpametražiame filme, duetas ruošia kelis bendrus darbus su kitais Lietuvos atlikėjais, taip pat turėtų būti išleistas vieno jų kolegos albumas, kuriame „Granitaz“ atsakingas už dalį muzikinės albumo pusės ir svarbiausia – pats duetas gvildena idėją apie savo nuosavą debiutinį albumą.

„Šiuo metu labai stipriai svarstom apie savo debiutinio albumo išleidimą. Tai gal nebūtų labai didelis albumas su krūva kūrinių, labiau orientuojamės į mažesnį albumą kiekybės atžvilgiu, bet manyčiau labai gražus ir kokybiškas darbas. Tiesa sakant, mes jau ir albumo viršelį turim, kurį mums nupiešė labai talentinga mergina, kuri šiuo metu studijuoja užsienyje. Tai labai originalus darbas.“ – pasakojo „Granitaz“.

Jau ne pirmąjį savo darbą pristatantys „Granitaz“ ir „Osvė“ tikisi, kad jų naujas kūrinys „Tu nelauk“ atras savo klausytoją, o klausytojas pačiame kūrinyje suras save ir jam artimus išgyvenimus. „Tai emocionalus ir lyriškas kūrinys, kuris turėtų būti artimas daugeliui savo mintim. Sukūrėm mes jį labai greitai, vos tik gavau muzikinės pusės demonstacinę versiją iškart prisėdęs parašiau žodžius, vėliau sekė tik pataisymai. Prieš pora mėnesių išleidom vaizdo įrašą, kurį nufilmavom studijoje, kai įrašinėjom jo demonstracinę versiją, jį patalpinę į internetinę erdvę sulaukėm daug teigiamų atsiliepimų, todėl labai tikimės, kad studijinis įrašas susilauks dar daugiau klausytojų“, – savo viltis dėliojo „Granitaz“.

Žmonės.lt skaitytojams siūlome paklausyti naujo „Granito“ ir „Osvės“ kūrinio bei įvertinti jį komentaruose.

VIDEO: Granitaz ir Osvė – „Tu nelauk“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius