-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 24

Įvertinkite: duetas „House Of Virus“ ir Marshallas Jeffersonas pristato dainą „Believe In Love“

Spalio 7 dieną didžiausiuose pasaulio muzikos platinimo taškuose pasirodė bendras dueto „House Of Virus“, kurį sudaro lietuvaitis Justinas Chachlauskas (Virus J) ir britas James Fennings bei house muzikos krikštatėvio Marshall Jefferson kūrinys „Believe In Love“.
James Fennings,  Marshallas Jeffersonas ir Justinas Chachlauskas
James Fennings, Marshallas Jeffersonas ir Justinas Chachlauskas / Artiomo Istuganovo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Daina, kurioje skamba lietuviams gerai pažįstamo dainininko Soliario balsas išleido įrašų kompanija „Power Karmic Records“, kuria rūpinasi Jungtinių Amerikos Valstijų šokių muzikos senbūvis Lenny Fontana. Pastaroji pasistengė, kad kompozija pasiektų pasaulines radijo stotis ir netrukus pasirodė pirmieji vaisiai.

Praėjus vos savaitei po oficialios išleidimo datos „Believe In Love“ suskambo Šveicarijos radijo stotyse ir pasiekė 11-ą vietą šalies populiariausių šokių muzikos saraše. Iš paskos sekė Prancūzija, kurioje kūrinys taip pat pakilo iki vienuoliktos vietos, o vėliau pasiekė ir Vokietijos topų 64-ą poziciją. Negana to didžiausioje interneto elektroninės muzikos parduotuvėje Beatport.com daina atsirado tarp 50-ies parduodamiausių house muzikos kūrinių, o Traxsource.com pakilo net į 30-uką.

Singlą pastiprino pasaulyje pripažinti vardai

Kartu su originalia kūrinio versija savo variantus pristatė net keli pasaulyje pripažinti šokių muzikos atstovai. Pirmasis suskubo tai padaryti „Defected“ įrašų kompanijos numilėtinis ATFC, iš paskos sekė Italijos klubuose chaosą darantis Gary Caos, vėliau prisijungė ir nenuilstantys „My Digital Enemy“ bei pats projekto kuratorius Lenny Fontana su savo komanda.

Istorija

„Believe In Love“ nėra naujas darbas. Pirmą kartą dienos šviesą jis išvydo kaip vienas iš Virus J albumo „Addictive“  kūrinių. Vėliau, savo vizito Lietuvoje metu šį darbą išgirdęs ir juo susižavėjęs Marshall Jefferson pasiūlė jį patobulinti ir išleisti stiprioje įrašų kompanijoje. Taip gimė naujoji versija, kartu su vaizdo klipu, kurį galima išvysti „Youtube“paskyroje. Kūrinio ekranizaciją padėjo įgyvendinti Algis Gintautas.

„House Of Virus“ komandai tai tik vienas iš mažų pastarųjų mėnesių sėkmingų žingsnių. Neseniai duetas pasirašė sutartį su šokių muzikos įrašų gigante „ULTRA Records“, kurioje savo darbus leidžia „Above & Beyond“, Axwell, Benny Benassi, Calvin Harris, Deadmou5 ir daug kitų ryškių pasaulio atlikėjų. Sėkmės susilaukė ir bendradarbiavimas su Fatboy Slim įrašų kompanija SKINT, house muzikos namais vadinama „Defected Records“  bei Mark Knight kuruojama „Toolroom Records“.

Portalas Žmonės.lt kviečia skaitytojus pasiklausyti naujos dainos ir ją įvertinti komentaruose.

VIDEO: Kūrinio vaizdo klipas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius