Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 25

Įvertinkite: Leono Somovo ir Jazzu kalėdinė dovana gerbėjams – nauja daina „Ding Dong Boom Boom“

Nors dauguma muzikantų savo kūrybinius vaisius stengiasi nuraškyti ir gerbėjams išdalinti dar neprasidėjus Kalėdų štiliui, muzikinis duetas Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leonas Somovas šiais metais nusprendė padaryti visiškai priešingai. Jie savo klausytojams padovanojo lyrišką kalėdinę dainą „Ding Dong Boom Boom“.
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leonas Somovas
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Leonas Somovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Savo socialiniame tinkle „Facebook“ elektroninės muzikos tandemas Šv.Kūčių vakarą pasidalino angliška daina apie Kalėdas, troškimus ir meile –  „Ding Dong Boom Boom“. Sodraus ir svajingo balso savininkė Jazzu melomanams palinkėjo: „Būkit laimingi, o svarbiausia – mylimi. Su šventėm“.

Daugelis gerbėjų nustebę jų klausė, kodėl gi daina pasirodė taip vėlai? Šiems vienas žinomiausių elektroninės muzikos kūrėjų ir muzikos prodiuserių Leonas Somovas jau buvo paruošęs atsakymą, kad šis įrašas – tarsi dovana, kurią kiekvienas ras po sava Kalėdų eglute.  O J.Arlauskaitė jam paantrino, kad ši daina – dovana gerbėjams. Primename, kad Žmonės.lt rašė ir apie gruodžio viduryje muzikinio dueto pristatytą naują tandemo kūrinį „Mantaspats“.

Tad jei jau prisikimšote pilvus kalėdiniais skanėstais ir norite ramiai pakiurksoti su karšto vyno taure – siūlome pasiklausyti gražios, svajų  kupinos Jazzu ir Leono Somovo dainos „Ding Dong Boom Boom“. Žinoma, šiukštu nepamirškite ir jos įvertinti komentaruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius