Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 14

Įvertinkite: Po šešerių metų pertraukos Justinas Timberlake‘as pristatė naują dainą „Suit and Tie“

Dainininkas ir aktorius Justinas Timberlake‘as (31) praėjusį penktadienį dar kartą patvirtino – po šešerius metus trukusios tylos jis grįžta į muzikinę sceną. Atlikėjas įrašinėja trečiąjį solinį albumą. O sekmadienį melomanų ausis pasiekė nauja J.Timberlake‘o daina.
Justinas Timberlake'as
Justinas Timberlake'as / „Scanpix“ nuotr.

„Suit and Tie“ – taip vadinasi nauja J.Timberlake‘o daina, kurią jis atlieka kartu su reperiu Jay-Z, rašo portalas Dawn.com. Šią dainą prodiusavo geras dainininko draugas, prodiusavęs jo singlus ir prieš šešerius metus – Timbalandas (tikrasis vardas Timothy Zachery Mosley – red.past.).

Portalas Žmonės.lt jau rašė, kad Justinas apie savo sprendimą ir vėl grįžti į popmuzikos sceną pranešė socialiniame tinkle Twitter.com. „Mes laukėme ilgus šešerius metus, tačiau spėkite, kas grįžta į sceną? Justinas Timberlake’as“, – rašė jis savo gerbėjams.

Jei dar negirdėjote šviežut šviežutėlės Justino Timberlake‘o dainos „Suit and Tie“, nieko nelaukdami spauskite, klausykite ir džiugia žinia dalinkitės su kitais. O pasiklausę neužmirškite savo nuomonės apie dainą išsakyti komentaruose!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius