Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 11 11

Įvertinkite: Rasa Kaušiūtė pristato po kivirčo su mylimuoju sukurtą dainą „Tai tik lietus“

Atlikėja Rasa Kaušiūtė gali pasigirti dar vienu nauju kūriniu, padedama Arvydo Martinėno-Vudžio ji įrašė dainą „Tai tik lietus“. Jau netrukus ši daina pasieks radijo eterius.
Rasa Kaušiūtė
Rasa Kaušiūtė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika Meilė

Visos Rasos dainos dvelkia meile, emocijomis, nors pati atlikėja yra energinga, nenustygstanti vietoje, tačiau jos kūryba lyriška. 

Pasak atlikėjos, ši daina gimė po nemenko pykčio su mylimuoju. Kartais įvyksta daug nesusipratimų dėl to, kad neteisingai supranti kitą žmogų. Tačiau jei meilė stipri, stengiesi suprasti, įsigilinti į kito žmogaus mintis, veiksmus. Tądien vasara ėjo į  pabaigą ir ne tik širdyje, bet ir lauke lijo lietus. Buvo graudu ir liūdna ne tik dėl ginčo, bet ir dėlto, kad vasara baigiasi. 

Pasirodžius dainai viename socialiniame tinkle, ji sulaukė daug aštrių diskusijų iš muzikantų, vieni gyrė už originalumą, kiti peikė, nes negirdėjo muzikos joje. Tačiau Rasa yra patenkinta savo ir Vudžio sukurtu produktu ir tikisi, jog daina taps išties populiari.

Išgirsti kūrinį galite čia, įvertinti – komentaruose. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius