Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 26

Jurga ir Virus J savo naują dainą pristatys Kaune ir Vilniuje (video)

Šį penktadienį Kauno naktiniame klube „Shtab“ bei šeštadienį Vilniuje, „Tarantino“ klube, Jurga ir Virus J pirmą kartą gyvai atliks naujausią bendrą kūrinį „Perfect“. Daina jau pora savaičių skamba ne tik klausomiausiose Lietuvos radijo stotyse, bet ir yra girdima Latvijoje.
Jurga
Jurga / M.P.3 archyvo nuotr.

Jurgos ir Virus J pasirodymai yra tikras skanėstas šokių muzikos mylėtojams. Tai – reta galimybė išvysti projektą, kuriame Jurga pateikia save neįprastu amplua. Prieš dvejus metus šis duetas įrašė bendrą kūrinį „Centre of the World“, o dar kiek anksčiau Virus J sukūrė remiksą Jurgos kompaktiniam singlui „5th Season“. Šie kūriniai geriausiai nusako šio savaitgalio naktimis Kaune ir Vilniuje skambėsiančią muziką.

Atvira naujovėms ir eksperimentams, Jurga prieš kelerius metus nepabijojo savo talento išbandyti su Virus J elektroninės muzikos platybėse. Pasak kritikų, švelnus, eklektiškas ir ilgesingas balsas, nuostabiai prie jo derantis energingas „progressive-house“ ritmas, užburiantys sintezatoriai – viskas susiliejo į 2008 metais radijo stotis pasiekusį kūrinį „Centre of the World“.

Kiekvieną penktadienio vakarą „Zip FM“ eteryje skambančios „Pro-duce Music“ laidos vedėjo Virus J karjera toliau kyla kaip ant mielių – viena įtakingiausių pasaulio „house“ muzikos įrašų kompanijų „Defected“ šį Lietuvos prodiuserį priėmė į savo šeimą. Dar šią savaitę turi oficialiai pasirodyti Virus J remiksas, sukurtas legendiniam „Kings Of Tomorrow“. Iš karto po savaitgalio pasirodymų su Jurga, Virus J pakuojasi daiktus ir išvyksta į turą Ukrainoje. O Jurgai tai yra paskutiniai koncertai prieš išvykstant į Maskvą.

Pasirodymo metu Kaune ir Vilniuse bus galima išgirsti ne tik šį kūrinį, bet ir kitas Jurgos dainas, pritaikytas klubinei erdvei. Virus J ir Jurgos pasirodymas jau šį penktadienį naktiniame klube „Shtab“ Kaune bei šeštadienį Vilniaus klube „Tarantino“.

VIDEO: Virus J feat. Jurga - Perfect

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius