Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 09

Jurgis ir Erica ruošiasi antrajam „The Ball & Chain“ gimtadieniui

Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetas „The Ball & Chain“ šį mėnesį švenčia dvejų metų sukaktį. Ją jiedu su savo grupe ir mini orkestru atšoks jau sausio 24 d.
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings
Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Esam sau pasakę, kad kartu kursim tol, kol sutaps mūsų muzikiniai norai ir lūkesčiai. Praėjo dveji metai, o dėl bendros kūrybos su Erica dar nebuvome susipykę“, – sako dueto „The Ball & Chain“ viena antroji Jurgis Didžiulis, nors patikslina, kad barnių dėl buities, ne muzikos, pasitaiko.

Savo dueto gimtadienį Jurgis ir Erica ruošiasi paminėti tikrai ne dviese. Ant legendinės restorano „Neringa” scenos prie jų prisijungs jų ištikima grupė bei pučiamųjų orkestras.

„Šventė „Neringoje“ bus elegantiška – svečiai sėdės prie staliukų, bus kažkiek ir stovimų vietų. Seniai norėjau padaryti kažką panašaus į „dinner dances” (liet. k. šokiai su vakariene), kurie buvo populiarūs anksčiau“, – sako E.Jennings, prisimindama savo senelių jaunystę ir tai, kaip rafinuotai jie mokėjo linksmintis.

„Į mūsų dueto gimtadienį kviečiame savo draugus ir kolegas, tačiau įėjimas yra atviras visiems, tik svarbu iš anksto įsigyti bilietą – „Neringa“ nėra labai talpi“, – užsukti pasveikinti jį ir žmoną vilioja J.Didžiulis.

Prieš pat gimtadienį „The Ball & Chain“ išleis kelis klipus iš savo gyvo garso koncerto „Hollywood Halloween“ kartu su mistiškuoju „Bad Ass Retro Orchestra“. Gimtadienio sąstatas „Neringoje“ bus toks pat kaip ir pirmajame klipe.

„Jau sukame galvą, kaip visiems sutilpti ant tos jaukios restorano scenos. Tačiau turim porą genialių idėjų“, – gerai nusiteikęs nuo minčių gausos spirga J.Didžiulis.

VIDEO: The Ball And Chain - When We Split Up LIVE

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius