-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 01

Kate Winslet prisipažino, kad ją pykina nuo Celine Dion „Titaniko“ dainos

Filme „Titanikas“ skambėjęs Celine Dion hitas „My Heart Will Go On“ iki šiol yra laikomas vienu perkamiausių visų laikų singlų. Tačiau Jameso Camerono 1997-ųjų kino juostos žvaigždė Kate Winslet viešai pareiškė, kad ją vimdo nuo šio kūrinio.
Kate Winslet
Kate Winslet / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

36-erių aktorė pridūrė, kad jai sunku valdyti savo tikruosius jausmus, kai girdi įgrisusią dainą, ir ji dažniausiai nepatenkinta užverčia akis.

„Mane nuo jos pykina. Ją išgirdusi noriu apsivemti. Žinau, kad neturėčiau taip sakyti, bet iš tiesų taip jaučiuosi. Būtų smagiau, jei galėčiau pasakyti: „Ei visi, paklausykite! Čia dainuoja Celine Dion!“ Tačiau taip pasakyti negaliu, galiu tik stengtis sulaikyti savo nepasitenkinimą“, – „MTV News“ sakė K.Winslet.

Nors „Titaniko“ gerbėjai dainą „My Heart Will Go On“ labai mėgsta, šis kūrinys kritikos susilaukęs yra ir anksčiau, o muzikantų gerbiamas žurnalas „Rolling Stone“ yra pavadinęs jį viena prasčiausių dešimtojo dešimtmečio dainų.

Reuters/Scanpix nuotr./Celine Dion
Celine Dion

Pati C.Dion pasauliniu hitu didžiuojasi. „My Heart Will Go On“ man yra klasika. Didžiuojuosi, kad man pavyko tapti klasikos dalimi“, – sakė ji.

Tiesa, K.Winslet nesumenkino „Titaniko“ svarbos jos karjerai. „Esu laiminga, galėdama rinktis tuos vaidmenis, kuriuos gaunu šiandien daugiausia dėl to, kad prieš penkiolika metų suvaidinau „Titanike“. Būtent šis filmas man suteikė kūrybinę laisvę, jo sėkmė buvo tokia visa apimanti, kad ją jaučiau ir gerokai vėliau, galėdama sau leisti būti motina“, – interviu vienai radijo stočiai kalbėjo ji.

VIDEO: Celine Dion My Heart Will Go On

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius