-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 17

Katie Melua „Wall Of The World“ klipe – dainininkės koncertų ir kelionių akimirkos

Populiarioji dainininkė Katie Melua praėjusį sekmadienį atšventusi 28-ąjį gimtadienį pristatė dainos „Walls Of The World“ vaizdo klipą, kuris buvo filmuotas Norvegijoje. Šis kūrinys yra naujausias singlas iš kovo pradžioje išleisto atlikėjos albumo „Secret Symphony“.
Katie Melua
Katie Melua / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Katie Melua

Penktąjį studijinį dainų rinkinį Katie Melua įrašė garsioje „Air Studios“ studijoje Londone. Kaip ir anksčiau, taip ir naujų dainų įrašų metu Katie bendradarbiavo su britų dainų autoriumi ir kompozitoriumi Mike‘u Battu.

„Visada norėjau tai padaryti – dainuoti kitų sukurtas dainas, – sakė dainininkė. – Kartu su Mike‘u parašėme kelias naujas dainas, tačiau pagrindinė idėja buvo rasti kitų kompozitorių, pavyzdžiui Rono Sexmitho ir kitų, kūrinius. Smagu, kad gerbėjams tai patiko.“

Jau lapkričio 25-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje vienintelį koncertą surengsianti Katie Melua naujausią vaizdo klipą filmavo Norvegijoje, kur grojo Tromso mieste vykusiame muzikos festivalyje „Døgnvill Festival“.

Beje, šįsyk Lietuvoje dainininkė viešės ranką pasipuošusi vestuviniu žiedu – rugsėjo 1-ąją Katie Melua ištekėjo už buvusio sportininko ir ilgamečio draugo Jameso Toselando. Šventinėje ceremonijoje, kuri vyko Londone, svečiavosi Nyderlandų princas Pieteris-Christiaanas Michielas, muzikos prodiuseris Williamas Orbitas ir dainininkės bendražygis kompozitorius M.Battas.

Katie Melua dainos „Wall Of The World“ muzikinis vaizdo klipas:

VIDEO: Katie Melua The Walls Of The World

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius